Comentariu

Obiectele nu pot alege

O femeie superbă care să profite într-un mod foarte brutal şi sexual de tânărul incapabil să-i reziste, şi care dimineaţă pleacă fără să zică nimic, lăsându-l în ceaţă, ca pe un obiect abia folosit… În tinereţe am avut această fantezie… Să fiu considerat un obiect şi nimic mai mult.

Culmea e că am păţit-o la „bătrâneţe” şi nu a fost chiar ce am sperat. S-a întâmplat, la un moment dat, ca o femeie de o frumuseţe răpitoare să mă farmece şi, din două vorbe, să mă transforme într-un cărbune arzând cu dorinţe de nestăvilit. Noaptea a fost una fierbinte, în braţele unei făpturi cum nu cred că mai văzusem până la acel moment şi cu speranţe pentru eternitate deja conturate, până când… M-am trezit dimineaţă, fără ea lângă mine. A plecat şi nu i-am mai auzit vocea de atunci. Câteva SMS-uri reci mi-au servit drept consolare în primele zile, în care am realizat că am fost folosit ca un obiect.

Senzaţia nu a fost una neapărat negativă, mai degrabă – ciudată. Aş fi vrut să-i servesc astfel o perioadă îndelungată, dar, din păcate, obiectele nu pot alege…

petru@umbluliber.com
www.umbluliber.com

Timpul.Suplimentul Femeia
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *