MUSCA la Ararat

PCRM – Partidul Curvarilor din Republica Moldova

O circulara raspandita in marea majoritate a localitatilor coltisorului nostru de rai anunta crearea Partidului Curvarilor din Republica Moldova (in continuare, din lipsa de spatiu, numai initialele – PCRM). Profitand de fericitul moment ca tocmai acum Apele Moldovei i-au venit la moara, in fruntea grupului de initiativa a Chisinaului si a intregii Moldove s-a bagat comunistul Veaceslav Iordan. Acum au loc discutii aprinse in privinta siglei PCRM.

Doamnele si domnisoarele propun sa fie de gen masculin, iar domnii propun viceversa – de gen feminin. Decizia finala va fi adoptata la Congres, prin vot secret si universal. Totusi, se zice ca rolul hotarator il va avea insusi comunistul Veaceslav Iordan. Dansul si-a rezervat si dreptul la cuvantul de inaugurare. Prezidiul Congresului PCRM va fi onorat de membri care, nu mai putin de un an in urma, pe cale sexuala, au aninat SIDA.

Se prevede sa fie invitate si delegatii care au dreptul de intrare fara viza, inainte de toate, din CSI. In prezidiul de onoare vor fi delegatii Partidului Sexualilor din Australia. Spre marea fericire a comunistului Iordan, s-a ajuns la o intelegere frateasca in aceasta privinta cu fruntasii Transnistriei, ai Osetiei de Sud si ai Adjariei. Au promis sa depuna eforturi sporite si vor raspunde, cu tot simtul raspunderii, la apelul comunistului V. Iordan cei mai credinciosi veterani ai cauzei PCRM, cu o singura remarca: oaspetii se vor prezenta cu stema si drapelul lor. Comunistul V. Iordan a acceptat conditiile cu mare bucurie. Le-a promis si lor cate un loc in prezidiul de onoare, iar in perspectiva – sa le recunoasca statalitatea deplina.

Se creeaza in ritm sporit si filiale ale PCRM in toate raioanele. La Causeni in fruntea grupului de initiativa este numit ex-directorul de scoala, comunistul Pavel Frumosu, din Romascalia. Congresul va adopta statutul, dar sloganul a fost anuntat de pe acum – „Bani, sex, cariera!”.

Membrii vor achita cotizatia de membru numai in euro, cu scopul de a aduna valuta pentru a fi „posibila trimiterea la cursuri de perfectionare peste hotare, la bordelul „Platinum” din Olanda, unde curvele de lux vor face schimb de experienta avansata si se vor perfectiona. Avand in vedere ca fiecare are voie la viata sa personala, vorba Zinaidei Greceanai, alias pulemiotcita, se va lucra cu persoanele de toate varstele, dar indeosebi cu tineretul. In aceasta privinta, comunistul V. Iordan a si pus ochii pe organizatia tinerilor simpatizanti ai comunistilor din r-l Causeni, condusa de Stefan Cucereavai, asistat de comunistul Misa Lozan.

Se va propaga cu atentie deosebita utilizarea chibzuita a materialelor metodico-didactice si audiovizuale, a inovatiilor sexuale; un loc aparte ii va reveni internetului cu programe Sex Yiew Plus, Sex Asian, Super sex tv si altele, in scopul de a atrage cat mai multa curvarie, cu speranta ca, la alegerile viitoare, membrii PCRM vor trece pragul de cinci procente si vor avea acces macar la cateva fotolii in Parlamentul Republicii Moldova.

Petru Rambu,
Causen
i

P.S. Nu stiu pe ce cai a aflat comunistul V. Iordan ca voi scrie aceste randuri, dar mi-a expediat urmatorul biletel:
Geaba trancaneste Zina.
Ea, in fond, nimic nu stie.
Eu, mai mult de-o saptamana,
Am la curve alergie.

P.R.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *