Astăzi 21 Ianuarie 2020, Marţi - Ultima actualizare la ora 10:05
Abonamente

Actualitate 6 Decembrie 2019, ora 17:47

Pe cine ai mereu în gânduri, în funcție de zodie

Marime Font

Gândurile noastre aleargă întruna, dar anumite subiecte ocupă locul central în mintea noastră. Oricât am rătăci, în trecut sau în viitor, ne întoarcem mereu la anumite persoane sau preocupări, față de care avem sentimente profunde sau care ne îngrijorează, dintr-un motiv sau altul. Iată pe cine ai mereu în gânduri, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbecul se gândește mereu la iubită

Pentru Berbec, locul central în mintea sa este ocupat de persoanele pe care le iubește cel mai tare și care îi creează, adesea, cele mai mari temeri. În general, jumătatea sa este mereu prezentă în mintea Berbecului, care iubește cu o mare dăruire, până la sacrificiu. Dar și cei apropiați, copiii sau mama sunt prezenți frecvent în gândurile Berbecului.

Taurul este obsedat de iubire-se gândește la amant/ă

Atunci când cineva îi atrage atenția, Taurul va fi cu gândul numai la acea persoană. Toți ceilalți trec în plan secundar, chiar dacă nu îi neglijează cu totul. Femeia Taur este foarte senzuală, iar atracția față de un bărbat care îi trezește interesul este deosebit de puternică în cazul nativei născute sub semnul lui Venus. Asta chiardacă nativul Taur este căsătorit. Iată de ce obiectul dorinței sale este mereu în gândurile sale, în tot felul de scenarii fierbinți sau romantice.


Gemenii au mintea plină de propria persoană

În mintea Gemenilor, se află, nici mai mult, nici mai puțin, decât propria persoană, în varianta ei luminoasă sau, dimpotrivă, sub aspectul de umbră specific acestei zodii. Gemenii poartă tot timpul discuții interioare cu ei înșiși, pentru că sunt foarte curioși și cercetători. Dar, în același timp, sunt și foarte ambițioși, de aceea țes mereu tot felul de planuri și intrigi, care au în centru propria persoană. În cazul în care se îndrăgostesc, Gemenii au mintea plină de vise de iubire, dedicate persoanei de care sunt atrași, dar, în scurtă vreme, revin la subiectul lor preferat: ei înșiși.

Racul se gândește doar la familie

Pentru Rac, familia este mereu în gândurile sale și îi ocupă întreaga viață interioară. Racul depinde de relațiile cu cei din jur, în special cu persoanele semnificative, care îl fac să se simtă în siguranță. Copiii, părinții, soțul sunt pe primul plan, atunci când Racul are deja o familie întemeiată. Dacă este încă singur, se gândește mai ales la rudele apropiate (părinți sau frați) sau la prieteni. Când intră într-o relație, Racul nu este niciodată obsedat doar de persoana de care s-a îndrăgostit, ci lasă spațiu pentru toți cei dragi.

Leul își vede propriile succese

Pentru Leu, evoluția personală este foarte importantă și mintea sa se hrănește din scenarii de viitor, în care se vede avansând pe scara ierarhică sau aflându-se în centrul atenției unui public numeros. Responsabilitățile îi ocupă foarte mult din spațiul mental, iar restul gândurilor le dedică, de regulă persoanei dragi și familiei. Dar, ca și în cazul Gemenilor, propria persoană este subiectul principal al gândurilor sale.

Fecioara se delectează cu critica celorlalți

Mintea Fecioarei este un imens mecanism care despică firul în patru, legat de nedreptățile din lume și de greșelile pe care le fac cei din jurul său. Doar atunci când este foarte îndrăgostită, Fecioara are în gând o singură persoană, pe iubitul ei. Dar, în marea majoritate a timpului, trece în revistă diverse persoane din viața sa și erorile pe care le fac acestea, modul în care i-au greșit sau cum ar fi trebuit să procedeze în diferite situații. Orgolioasa Fecioară este dependentă, adesea, de munca și pasiunile sale, astfel că gândurile ei se concentrează pe ocupația ei și pe cum să facă lucrurile perfect.

Balanța se gândește la prieteni

Pentru Balanță, cei mai buni prieteni sunt mereu în mintea sa, ca și lucrurile distractive pe care le gândește împreună cu aceștia. Balanța are o fire deschisă și dornică de conversații interesante, de bucurii estetice și de aventuri confortabile, de aceea face mereu planuri legate de cum ar putea petrece mai bine timpul cu prietenii. Când se îndrăgostește, Balanța dedică toate gândurile sale persoanei iubite, dar numai până când trec primele valuri de pasiune, apoi se întoarce iar la prietenii săi.

Scorpionul are în gând sexul și puterea

Nu degeaba este considerat un semn care este legat de sexualitate și moarte, pentru că Scorpionul este stăpânit de impulsuri primare, căutând mereu plăcerea și făcând planuri de dominare asupra celorlalți. Atunci când întâlnește o persoană de care se simte atras, Scorpionul se gândește mereu la latura sexuală a relației, o dezbracă din priviri și își imaginează în amănunt cum se vor petrece lucrurile în dormitor. Gândurile sale revin mereu la iubitul sau iubita sa, până când apare ceva mai interesant la orizont: o luptă de putere, din care poate câștiga o poziție mai importantă sau mai multă autoritate.

Săgetătorul are în minte doar libertatea

Săgetătorul are o minte foarte organizată și dedică gândurile sale tuturor celor pe care îi iubește, începând cu partenerul romantic și terminând cu prietenii apropiați. Dar, în primul rând, se gândește la libertatea și confortul său, la faptul de a nu fi îngrădit și de a avea tot ce îi trebuie pentru o viață comodă. Indiferent ce relații și ce responsabilități apar în viața sa, Săgetătorul face tot timpul strategii pentru a se elibera cât mai ușor de poveri și pentru a putea trăi viața din plin.

Capricornul se gândește mereu la copiii săi

Pentru Capricorn, toate lucrurile din jur pot deveni o responsabilitate, de aceea are mereu mintea plină de anumite sarcini pe care trebuie să le ducă la capăt, de persoanele de care trebuie să aibă grijă sau de misiunile pe care și le-a asumat. Atunci când se îndrăgostește, Capricornul poate face o adevărată obsesie pentru persoana iubită, în încercarea sa de a controla totdeauna ce se întâmplă cu ea și de a încerca tot timpul să o țină în siguranță. Această tendință de control se extinde și la alte persoane din viața sa, de aceea, Capricornul are tot timpul mintea ocupată și prea puține momente de relaxare. Iar dacă vorbim despre un nativ care are copii, aceștiacu siguranță vor fi în permanență în mintea sa.

Vărsătorul se gândește mult la imaginea sa - la el

Acest semn ascuns și independent este foarte greu de citit, dar adesea este obsedat de păstrarea unei imagini de persoană puternică, superioară și detașată. Chiar dacă este profund preocupat de ceilalți, Vărsătorul orientează majoritatea energiei sale mentale către menținerea unor standarde de imagine, mai ales atunci când simte că ar putea fi judecat de către cei din jur. Atunci când simte că i s-a făcut o nedreptate sau când aderă la o anumită cauză, Vărsătorul nu mai are nimic altceva în minte, în afară de el și ideea că trebuie să facă dreptate și să pună lucrurile la punct.

Peștii au gânduri romantice

Pentru Pești, a fi îndrăgostit este una dintre experiențele esențiale ale vieții lor, așa că gândurile li se întorc permanent la persoana iubită. Peștii au mereu nevoie de gânduri romantice, așa că țes tot felul de povești de iubire, chiar și când lipsește un protagonist, în așteptarea sufletului pereche. De asemenea, femeia din zodia Peștilor are un instinct matern foarte puternic, astfel că o mare parte din gândurile sale sunt dedicate copiilor, dar și persoanelor pe care vrea să le ocrotească

https://www.divahair.ro/ 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 10:01

De sărbători, Loteria Națională a oferit câștiguri de peste 14,5 milioane de lei

De sărbători, Loteria Națională a oferit câștiguri de peste 14,5 milioane de lei

În perioada 1 decembrie – 15 ianuarie, Loteria Națională a oferit câștiguri în valoare de 14 575 000 de lei. Dintre acestea, 19 norocoși au descoperit premii mari în bilete de loterie în sumă de 5 619 439 de lei. 

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 21 Ianuarie 2020, ora: 09:15

OPINII ALTERNATIVE / Saharneanu îl critică pe fostul lider PPR, Vlad Țurcanu

OPINII ALTERNATIVE / Saharneanu îl critică pe fostul lider PPR, Vlad Țurcanu

Ex-deputatul Valeriu Saharneanu, reprezentant al Partidului Popular Românesc, a dezvăluit cum a ajuns fostul președinte al formațiunii, Vlad Țurcanu, să conducă partidul, dar și cum, ulterior, nu s-a mai implicat în activități.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 09:04

VIDEO// Arest preventiv pentru minorul din ORHEI, care și-a ucis prietenul pentru o platformă XBOX

VIDEO// Arest preventiv pentru minorul din ORHEI, care și-a ucis prietenul pentru o platformă XBOX

Minorul de 14 ani care a ucis cu sânge rece un alt minor de 12 ani a primit mandat de arest pentru 30 de zile, după ce ieri a fost reținut pentru 24 de ore. Băiatul este suspectat că ar fi omorât un băiat de 12 ani, iar cadavrul l-a ascuns într-o clădire nefinisată.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 21 Ianuarie 2020, ora: 08:57 de Silviu Tănase

Maia Sandu riscă să repete „performanța” lui Andrei Năstase de la alegerile locale, dacă îi va trata cu dispreț pe unioniști

Maia Sandu riscă să repete „performanța” lui Andrei Năstase de la alegerile locale, dacă îi va trata cu dispreț pe unioniști Din editia print

Zilele trecute lidera PAS Maia Sandu a oferit un interviu pentru TVR Moldova unde a conturat primele teze referitoare la viitoarea campanie prezidențială. Deși a ezitat să-și anunțe participarea în viitoarea campanie prezidențială, declarând că „PAS va susține un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 08:54

Cadavru găsit într-o fântână de canalizare

Cadavru găsit într-o fântână de canalizare

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost depistat în această după-amiază într-o fântână de canalizare de pe strada Alecu Russo, din sectorul Ciocana al capitalei. Solicitată telefonic, Natalai Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 08:25

GALA CINEAȘTILOR 2020: Cele mai bune filme din Moldova

GALA CINEAȘTILOR 2020: Cele mai bune filme din Moldova

 Ieri, 20 ianuarie, a avut loc „Gala Cineaștilor 2020”. Evenimentul a fost organizat în premieră de către Uniunea Cineaștilor din Moldova în colaborare cu Centrul Național al Cinematografiei și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Laureații Galei...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 21 Ianuarie 2020, ora: 07:58

Poze cu ROBII sovietici din Basarabia (Zaharia Cușnir)

Poze cu ROBII sovietici din Basarabia (Zaharia Cușnir)

A făcut senzație publicarea unui pachet de fotografii din satele basarabene ale anilor 50-60, la apogeul Uniunii Sovietice. Pe mine m-au întristat și vă spun de ce.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 21 Ianuarie 2020, ora: 07:52

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 IANUARIE 2020. BERBECII SUNT CONFUZI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 IANUARIE 2020. BERBECII SUNT CONFUZI

Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 06:33

Electromobilitatea – Companiile petroliere și de utilități încearcă să preia controlul: își fac propriile rețele de încărcare a mașinilor electrice

Electromobilitatea – Companiile petroliere și de utilități încearcă să preia controlul: își fac propriile rețele de încărcare a mașinilor electrice

Mai mult de trei sferturi (79%) din infrastructura de încărcare a vehiculelor electrice din Europa era controlată de companiile de utilităţi şi petroliere.

( ) Citeşte tot articolul

Carte 21 Ianuarie 2020, ora: 05:49

Cum vorbim, cum scriem?: Despre ton şi intonaţie

Cum vorbim, cum scriem?: Despre ton şi intonaţie Din editia print

În prezent, în spaţiul audiovizualului există numeroase (ca să nu zicem nenumărate) posturi de radio şi TV, care încearcă din răsputeri să ne ademenească, să capteze cu orice preţ atenţia publicului. În avangarda acestei permanente competiţii sunt cei de la...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 21 Ianuarie 2020, ora: 00:25

Şapte trucuri pentru folosirea mai eficientă a minţii

Şapte trucuri pentru folosirea mai eficientă a minţii

Conştientul emite raţionamente şi subconştientul produce; conştientul alege şi subconştientul livrează marfa. Vă prezentăm câteva trucuri. Este de la sine înţeles că puteţi adăuga cele care corespund aşteptărilor, nevoilor sau dorinţelor voastre. 

( ) Citeşte tot articolul

Film 20 Ianuarie 2020, ora: 20:52

Radu Jude, primul regizor român cu trei producții la Berlinale 2020

Radu Jude, primul regizor român cu trei producții la Berlinale 2020

Cea de-a 70-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin se va desfășura între 20 februarie și 1 martie 2020

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 20:23

Au vrut să fugă ca EL CHAPO, doi pușcăriași din Lipcani au încercat să evadeze săpând un tunel

Au vrut să fugă ca EL CHAPO, doi pușcăriași din Lipcani au încercat să evadeze săpând un tunel

Doi deținuți de la Penitenciarul nr.2-Lipcani intenționau să evadeze printr-un tunel săpat sub zidul închisorii, dar au fost prinși până să-și pună planul în practică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 20:03

EI NU-S NORMALI!!!! /// Parlamentul vrea să cumpere 110 tablete pentru deputați, în valoare de peste DOUĂ MILIOANE de lei

EI NU-S NORMALI!!!! /// Parlamentul vrea să cumpere 110 tablete pentru deputați, în valoare de peste DOUĂ MILIOANE de lei Foto: Ramin Mazur

Portalului e-licitatie.md arată că Secretariatul Parlamentului Republicii Moldova a demarat o licitație publică pentru a achiziționa 110 de tablete noi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 19:18

RUSIA: Putin a depus la parlament propunerile sale de amendare a Constituţiei

RUSIA: Putin a depus la parlament propunerile sale de amendare a Constituţiei

 Preşedintele rus Vladimir Putin a depus luni la parlament propunerile sale de amendare a Constituţiei, la mai puţin de o săptămână de la anunţul său surpriză privind o reformă a sistemului politic, transmite AFP. Proiectul de lege, publicat pe site-ul Dumei de Stat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 18:56

MAI există „blocul ACUM” ? /// PPDA anunță că nu o susține pe Olesea Stamate și cheamă alte partide să-l susțină pe Mihai Druță

MAI există „blocul ACUM” ? /// PPDA anunță că nu o susține pe Olesea Stamate și cheamă alte partide să-l susțină pe Mihai Druță

Platforma Demnitate și Adevăr a anunțat că nu o va susține pe Olesea Stamate în cadrul alegerilor parlamentare anticipate pe circumscripția uninominală Hîncești și optează pentru candidatura lui Mihai Druță. Anunțul a fost luat în cadrul ședinței de astăzi a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 16:35

Procurorul general își cere scuze de la „sutele de cetățeni” care au fost urmăriți penal ilegal în ultimii ani de către procurori

Procurorul general își cere scuze de la „sutele de cetățeni” care au fost urmăriți penal ilegal în ultimii ani de către procurori

Mimarea combaterii corupției, arestări ilegale și învinuiți achitați pe bandă rulantă!

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:53

Virusul MISTERIOS din China se răspândeşte îngrijorător şi face noi victime. A fost RAPORTA și în Coreea

Virusul MISTERIOS din China se răspândeşte îngrijorător şi face noi victime. A fost RAPORTA și în Coreea

Stare de alertă pe întreg teritoriul Chinei. Cea mai mare temere a specialiştilor s-a adeverit. Noul tip de coronavirus s-a răspândit în alte două provincii din China, după Wuhan.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:48

10 ani de pușcărie pentru 200 de euro / Polițistă din Bălți, reținută pentru luare de mită

10 ani de pușcărie pentru 200 de euro / Polițistă din Bălți, reținută pentru luare de mită

O angajată a Serviciului Poliţiei Judecătoreşti a IGP din Bălţi a fost reţinută de ofiţerii DGT,,Nord” a CNA şi procurori pentru corupere pasivă. Potrivit denunțătorului, poliţista i-ar fi cerut 200 de euro pentru a grăbi încetarea dosarului de căutare, pornit pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:24

Porturile maritime românești, trafic record de mărfuri în 2019

Porturile maritime românești, trafic record de mărfuri în 2019

În 2019 s-a înregistrat cel mai mare trafic de mărfuri din istoria porturilor maritime românești, anunță Compania Națională Administrația Porturilor Constanța, citată de Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:15

VIDEO / Rusia: Cinci morți, după spargerea unei conducte de apă caldă

VIDEO / Rusia: Cinci morți, după spargerea unei conducte de apă caldă

Spargerea unei conducte cu apă caldă, în plină noapte, a ucis cel puțin cinci oameni și a rănit alți trei într-un hotel din centrul Rusiei, au anunțat luni autoritățile, citate de AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 20 Ianuarie 2020, ora: 13:58

Ilan Șor: Vom construi la Hâncești un adevărat Strasbourg

Ilan Șor: Vom construi la Hâncești un adevărat Strasbourg Din editia print

Consiliul electoral al circumscripției Hâncești a înregistrat grupul de inițiativă în susținerea candidatului Partidului Politic ȘOR la funcția de deputat, Vitalie Balinschi. Candidatura propusă locuitorilor circumscripției 38 Hâncești a fost prezentată în...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)