Actualitate

Pine ieftina si salam de 75 de lei

Ieri-dimineata, intr-un magazin de pe strada Dimo 11, sectorul Rascani, a fost deschisa – cu mult fast – o mica sectie de produse alimentare, chipurile, cu marfuri la pret redus. S-a facut mult tam-tam, intrarea in magazin a fost decorata cu baloane albe si rosii, iar la ceremonia de deschidere au participat reprezentanti ai preturii si ai Organizatiei de veterani din RM… Nu a lipsit nici televiziunea. Batranii s-au bucurat, dar cand s-au uitat mai atent au ramas cam dezamagiti.

O franzela in aceasta sectie alimentara costa 1,30 lei, un kilogram de salam – 75 de lei, iar unul de crenvursti – 40 de lei, un pachet de 0,5 l chefir – 4,50 lei. „Ieftin, dar nu prea!”, isi spuneau cumparatorii care, dupa „reclama” ce s-a facut, se asteptau la preturi mult mai mici.

Am incercat sa aflam la initiativa cui a fost deschisa sectia, dar doamna contabil, singurul reprezentant al administratiei care se afla la fata locului, nu ne-a putut oferi detalii. Mai mult decat atat, ea nu ne-a permis nici sa fotografiem marfurile din vitrine, motivand ca „preturile la produse nu arata prea estetic”… Am reusit sa facem, pe ascuns, o poza…

Svetlana Coneva,
stagiara la TIMPUL
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *