Eveniment

Pregăteşte-te pentru o experienţă unică la Hollywood şi Disneyland!

Acestea sunt premiile puse în joc în cadrul campaniei promoţionale desfăşurată de StarNet în perioada 25 octombrie – 30 noiembrie, pentru toţi cei care aleg abonamentele StarNet.

Cel mai vechi studiou de la Hollywood, Universal Studios, care a încântat milioane de oameni cu filme ca „Gladiatorul”, „Spartacus”, „Schindler’s List”, „Jurassic Park”, „Jaws”, trilogia „Bourne”, seria „Fast and Furious”, „Mumia”, „American Pie”, împlineşte 100 de ani, ocazie cu care a pregătit o serie de evenimente incredibile pentru vizitatorii săi. Câştigătorii excuriei la Hollywood, oferite de StarNet, vor avea ocazia să descopere culisele studiourilor de filmare, să vadă platourile şi recuzita filmelor celebre vizionate pe marele ecrane. Excursia în studiourile Universal, considerate capitala de divertisment din LA, este cu atât mai palpitantă, cu cât pe parcursul turului, câştigătorii vor putea face cunoştinţă cu eroi din filme, vor putea obţine autografe de la vedetele cinematografiei mondiale şi de la regizorii care au creat filme de legendă.

Încă 2 excursii puse în joc, vor transporta familiile a 2 câştigători StarNet în regatul magic al eroilor şi eroinelor Disneyland. StarNet oferă 3 zile de basm în parcul de distracţii din Paris, acolo unde visele devin realitate iar distracţia şi aventura nu se termină niciodată.

În plus, lumea cinema este mai aproape de clienţii StarNet în această lună. Toţi cei care se conectează până la 30 noiembrie la orice abonament StarNet primesc cadouri garantate: peste 100 de filme de Oscar pe care le pot viziona din biblioteca cinema a companiei.


StarNet oferă clienţilor săi pachete de Internet, Televiziune şi Telefonie de cea mai bună calitate. Clienţii pot alege dintr-o gamă diversă de posibilităţi de conectare la serviciile companiei: pachete de Internet cu viteze de până la 100 Mbs, grile TV cu peste 100 de canale, minute incluse la serviciul de telefonie şi o mulţime de alte beneficii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *