Actualitate

Simona Halep: Am 22 de zile de când nu am ieşit in casă

"Am 22 de zile de când nu am mai ieşit din casă. Mă trezesc pe la 10-11, fără alarmă, fără program, iau un mic dejun după care ies la o alergare în complex. Ne este permis să facem asta, pentru că e un complex rezidenţial privat. Apoi, revin în casă şi fac exerciţii pentru abdomen, pentru picioare. Lucrez în fiecare zi la condiţia mea fizică şi mă simt pregătită, fit, din acest punct de vedere", a declarat Halep.

Ea spune că situţia epidemiei de coronavirus se va înrăutăţi în România pentru că mulţi oameni infectaţi vor veni în ţară din Italia.

"În Romania situaţia nu e chiar cea mai bună în acest moment. Totul s-a închis şi se va înrăutăţi pentru că mulţi oameni infectaţi vor veni în ţară din Italia şi va fi greu pentru spitale să managerieze problema. Eu m-am autoizolat cu o săptămână înaintea impunerii carantinei, trăim vremuri grele, dar trebuie să acceptăm realitatea. Îmi e dor de circuit, de jucătoare şi de toţi oamenii implicaţi în organizarea lor. Dar pot să vad şi partea pozitivă a lucrurilor: sunt acasă din februarie; n-am stat atât acasă de mulţi ani. E o viaţă diferită şi încerc să mă bucur de ea", a precizat jucătoarea clasată pe locul 2 WTA.

ATP şi WTA au hotărât, miercuri, suspendarea turneelor de tenis până la 13 iulie, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia a venit imediat după anunţul anulării turneului de la Wimbledon (29 iunie – 12 iulie), al treilea grand slam al anului, la care Halep este deţinătoarea trofeului la simplu feminin.

Astfel, au fost anulate turneele de la ‘s-Hertogenbosch, Stuttgart, London-Queen’s, Halle, Mallorca, Eastbourne, Nottingham, Birmingham, Berlin, şi Bad Homburg.

Iniţial, la 18 martie, ATP şi WTA anunţaseră suspendarea turneelor de tenis până la 7 iunie.

Turneul de la Roland Garros, al doilea grand slam al anului, a fost mutat din perioada 24 mai – 7 iunie în intervalul 20 septembrie – 4 octombrie.

news.ro

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *