Actualitate

Solistul trupei 7 Klase va fi înmormântat în satul Malcoci. Tatăl lui Cătălin a venit cu un MESAJ de ADIO pentru fiul său

Cântăreţul Cătălin Caragea a plecat din viaţă la vârsta de 22 ani, lăsând în sufletul părinţilor săi o durere imensă. Tatăl artistului, care nu poate veni acasă ca să-şi înmormânteze feciorul, şi-a luat rămas bun de la fiu prin intermediul unei postări pe o reţea de socializare.

 
Cu un mesaj de condoleanțe a venit şi studioul de producție muzicală de peste Prut cu care formaţia „7 Klase” a colaborat.

„Cât de bogate, sensibile și fragile sunt sufletele artiștilor! Cât de mult le iubim pentru tot frumosul pe care îl transmit prin creațiile lor și cât de dureros este când pleacă unul dintre ele!”, au precizat reprezentanţii studioului, pe o reţea de socializare.

Acum patru ani, Cătălin Caragea, care cânta într-o subterană din Capitală, a ajuns să participe la mai multe show-uri muzicale de peste Prut. Acolo, tânărul a cucerit atât juraţii, cât şi publicul larg cu prestaţia sa muzicală. Doi ani mai târziu, a devenit solistul trupei „7 Klase”.

Artistul a fost găsit mort, marţi dimineaţă, într-un apartament din sectorul Centru al Capitalei. Potrivit poliţiei, tânărul şi-a pus capăt zilelor. Cătălin Caragea nu a lăsat niciun bilet de adio. Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

echipa.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *