Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 17:58
Abonamente

Chișinău 15 Aprilie 2016, ora 13:59

Un renumit producător de mobilă din Spania a remarcat designul Aeroportului Chișinău

Marime Font

Design-ul sălii de aşteptare din zona de plecări a Aeroportului Chişinău este remarcat de către producătorul de mobilier „Actiu” din Spania.  

Pe site-ul oficial al companiei spaniole pot fi vizualizate lucrările efectuate în Aeroportul Chişinău precum şi în alte aeroporturi Europene http://www.actiu.com/en/projects/terminals.

Astfel, concomitent procesului de extindere şi modernizare a terminalului, zona de plecări deja renovată este dotată cu mobilier nou care are un design ergonomic, funcţional şi corespunde cerinţelor Europene.Calitatea, modelul şi culoarea scaunelor instalate se combină perfect cu noul design al sălii de aşteptare, la plecări ceea ce garantează confort publicului călător într-un ambient relaxant. Structura suprafeţelor acestora se adaptează formei corpului uman, asigurând o postură corectă şi sănătoasă corpului. Mai mult decât atât, pentru persoanele cu mobilitate redusă sunt prevăzute scaune separate ce corespund cerinţelor acestora. Costul mobilierului este estimat la aprox. 3 mln MDL.

“Actiu” este prezentă în peste 70 ţări ale lumii, produsele căreia au fost premiate cu cele mai prestigioase distincţii din domeniul design-ului industrial. Aeroportul Heathrow este unul dintre marele aeroporturi Europene care dispune de mobilierul produs de către această companie.
Menţionăm faptul că la realizarea planului amplu investiţional de modernizare al AIC, „Avia Invest” - compania administrator se focusează pe crearea unui ambient primitor şi relaxant pentru pasageri.

În prezent, proiectul privind noul design al aerogării aeroportului este în proces de realizare, autorul căruia este cunoscutul birou moldovenesc de arhitectură "AF ARCHITECTS". La baza noului proiect stau tendinţele moderne, cu soluţii elegante, expresive şi în acelaşi timp practice.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md