Eveniment

Vin “Zile bune”!

EFES Vitanta Moldova Brewery renaște tradiția sărbătorilor de bere și bună dispoziție, prin festivalul „Zile bune”, care va avea loc la Chișinău în perioada 25-26 mai curent, în Piaţa Marii Adunări Naționale. 

Evenimentul a implicat peste 400 de oameni, care pregătesc o grandioasă sărbătoare a berii, unde fiecare va regăsi băutura și atmosfera preferată pentru o petrecere excepţională cu multe surprize, voie bună şi distracţii de neuitat. Competiţiile de armwrestling, isteţime, dibăcie şi evenimentele interactive în masă vor fi pretutindeni ambele zile.

Pe 25 mai, în cadrul Festivalului „Zile bune” va avea loc cel mai aşteptat eveniment al anului – lansarea oficială a berii Timişoreana pe piaţa din Republica Moldova. Cei prezenți vor trăi stări și emoții din perioada sec. XVIII, gustând o bere de tradiție și plimbându-se printr-un iarmaroc al meșteșugarilor populari. Fiecare își va găsi aici un obiect de epocă pentru sine sau pentru cei dragi. Cei prezenţi vor fi surprinşi de ritmurile starului internaţional al muzicii funk – Inusa Dawuda. Fiind cântăreţ, saxofonist si animator de excepţie, acesta va încinge atmosfera serbării la maxim.

O nouă oră – o nouă sărbătoare de excepție. Spre seara aceleiași zile, toţi cei îndrăgostiți de sportul rege, vor trăi feeria finalei Champions League 2013. Pentru câteva ore, Piaţa Marii Adunări Naţionale va genera energia unei arene sportive cu mii de suporteri. Acest moment al anului, aşteptat atât de mult, va fi transmis în direct. Suporterii vor putea urmări pe două ecrane gigantice cel mai important meci de fotbal al anului, iar pauzele vor fi “umplute ochi” de diverse concursuri cu premii.

La fel şi a doua zi, mesele vor înflori cu bucate alese – cârnăciori de tot felul, sosuri picante, salate şi bere pe măsură, la preţuri mai mult decât democratice.

Acordurile melodiilor preferate vor fi colorate în toate nuanţele existente, care vor erupe în cadrul festivalului culorilor „Holi Fest”, organizat în premieră absolută la Chișinău.

Toți cei prezenți la festivalul berii se vor încinge în dans, sub ritmurile celor mai populari interpreţi autohtoni: FurioSnails, Gândul Mâţei, Ionel Istrati, Aliona Moon, Olya Tira, Cătălin Josan şi Pasha Parfeni.

Ziua plină de voie bună, cu adevărat de sărbătoare, va fi amplificată de săruturi dulci de la domnițe frumoase pentru oaspeții chipeși ai festivalului.

Festivalul de bere „Zile Bune” se va încheia cu lansarea a circa două mii de lampioane ce vor conţine imprimate pe ele gânduri bune ale tuturor celor prezenţi la eveniment.

„Festivalul „Zile Bune” este principalul cadou pe care îl facem amatorilor de bere. Prin intensitatea și amploarea evenimentelor concentrate în aceste zile ‚ festivalul este cu adevărat unul pe care îl poți vedea o dată la 140 de ani. E un eveniment care va aduna la un loc mulți oameni buni, pentru a petrece două zile minunate, pline de culoare şi voie bună, pentru că o merită. Renaşterea frumoasei tradiţii a festivalului de bere în Moldova este o provocare pentru noi. Republica Moldova, în rând cu alte state din Europa, are o vastă istorie a producerii berii, şi este datoria noastră, ca reprezentanți ai celei mai mari fabrici de bere din Moldova, să păstrăm şi să dezvoltăm aceste tradiţii”, a menţionat Kamil Yazici, Directorul General al companiei Efes Vitanta Moldova Brewery.

Este de menţionat faptul, că un festival de o asemenea amploare, cu o intensitate maximă de evenimente, distracţii şi bună dispoziţie se va desfăşura pentru prima dată în Chişinău. Compania Efes Vitanta Moldova Brewery promite că petrecerea de „zile bune” va deveni o tradiţie pentru Chişinău şi astfel va contribui la promovarea culturii de consum sănătos al berii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *