Social

Vino cu noi la Festivalul FAMILIA

Intre 15 si 17 mai, Natalita Barbu, Zinaida Julea, Alexandru Manciu, fratii Bivol, fratii Cordineanu, Georgeta Voinovan, Geta Burlacu, sotii Rada si Veaceslav Corjov si proiectul TV „Fabrica de staruri” invita toata lumea la Festivalul FAMILIA. Anual, pe 15 mai, comunitatea internationala marcheaza Ziua Internationala a Familiei. Celebrarea acestei zile are o importanta deosebita in intreaga lume, in vederea sporirii rolului familiei in societate.

In RM, Festivalul FAMILIA va avea loc in premiera si va fi organizat sub egida Ministerului Protectiei Sociale, Familiei si Copilului, Fondului Natiunilor Unite pentru Populatie, Fondului Natiunilor Unite pentru Femei si Organizatiei Internationale pentru Migratie.
Duminica, 17 mai, festivalul se va extinde de la Chisinau la Cahul si Balti. In capitala, manifestatiile vor incepe la ora 13.00, in Gradina publica „Stefan cel Mare si Sfant ”. La Balti, sarbatoarea se va desfasura in fata Palatului de Cultura, iar la Cahul – in Piata Horelor, ambele cu incepere de la orele 16:00. Vor fi inmanate certificate de onoare si cadouri pentru cuplurile care isi vor inregistra casatoria la 15 mai, pentru copiii nou-nascuti in aceasta zi, precum si pentru familiile care isi celebreaza in acest an nunta de aur.
Te invitam la manifestari inedite, precum Ora copiilor, Ora bunicilor, Pranzul familiei, la concursuri interesante – Albumul familiei, Filmul familiei si Cantecul familiei. Mai multi artisti cunoscutii vor interpreta piese muzicale impreuna cu membrii familiilor lor. Pe ecrane mari, in gradina publica din capitala, in Piata Horelor din Cahul si in fata Palatului de Cultura din Balti va fi proiectat filmul „Un barbat si o femeie” de Claude Lelouche, care a impresionat o lume intreaga, aducand un nou suflu in epoca. Este una dintre cele mai cunoscute povesti de dragoste, distinsa cu doua premii „Oscar”, cu doua premii „Globul de Aur” si cu „Palme D’Or”. Prin promovarea valorilor traditionale, Ziua Internationala a Familiei va contribui la armonia sociala. Pe viitor, organizatorii spera sa extinda acest proiect pe intreg teritoriul tarii.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *