Ultima oră

10 companii locale încearcă să readucă acasă 3000 de moldoveni

Interesați să atragă personal cu experiență de muncă acumulată de cetățenii noștri în Germania s-au arătat 10 angajatori și doua agentii private de ocupare din țară: IM "Sudzucker Moldova" SA, SRL "Ademar-mob", IM ,,Moldcell" SA, ICS "Alied Testing", BC "MOBIASBANCA-Groupe Societe Generale" SA , ICS "SUMMA" SRL, Zona economica libera Balti, "STARNET" SRL, "Efes Vitanta Moldova Brewery", "Roedl and Partner", ICS ,,TopJobs" SRL, IDS Consulting.

În cadrul campaniei, Organizația pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici și Mijlocii va prezenta ,,Programul PARE 1+1". Acest program prevede ca pentru fiecare leu investit în afaceri în Republica Moldova din veniturile obținute în străinatate se oferă un leu din partea statului.

Campania de informare de la Nurnberg are loc în cadrul proiectului "Consolidarea capacității Moldovei de gestionare a pieței muncii și de reîntoarcere în R. Moldova  a emigranților în cadrul parteneriatului de mobilitate cu UE". Programul este implementat de către Agenția Suedeză pentru Ocuparea Forței de Muncă. La campanie participa Sergiu Sainciuc, viceministru al Muncii, Protecției Sociale și Familiei.

După: Moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *