Actualitate

10 glume despre Yango, rivalul Uber care i-ar da o cursă gratis lui Iliescu

Compania a spus că în România nu lucrează decât cu companii partenere, nu cu șoferi. Călătoriile comandate prin intermediul aplicației pornesc de la prețul de 5 lei cu discount. Include rezervarea mașinii, o distanță de trei kilometri și o durată a cursei de șapte minute. Asta înseamnă că un drum din Drumul Taberei către centrul vechi te costă cam 10 lei. O cursă din Piața Muncii până în Pipera ar fi 11,5 lei.

Prețul per kilometru e de 1,5 lei, iar pe minut de 0,2 lei. Dar ai toate informațiile astea aici, că doar n-ai venit să afli ce-ți oferă rușii. Ai venit să citești glume despre cum sunt luați la mișto de români.

Yango practic insistă să dai și tu câteva glume pe temă
Yango folosește companii partenere, că mai durează până vine cu propria flotă din Rusia până aici.

Cursele sunt ieftine, că oricum au tezaurul nostru și ne dau în contul lui.

Ion Iliescu are prima cursă gratis în amintirea vremurilor de prietenie strânsă.

Toate mașinile Yango sunt modele CLS, ML și KGB.

Șoferii de taxi se adună pe la shaormerii și benzinării, cei de Uber aproximativ la fel, doar șoferii Yango se duc la magazinele Berezka pentru niște colțunași și bomboane Bucuria.

Bucureștenii respiră mai liniștiți, că au scăpat de apelativul „boss”. În mașinile Yango poți auzi doar: „Bună ziua, tovarășe!”.

Celor de la Yango nu le e frică de concurență. De-a lungul istoriei s-a dovedit că Dumnezeu ține cu liderii ruși și concurența renunță pe parcurs sau se retrage subit la iarbă verde și relaxare.

Dacă cei de la Uber te servesc cu apă plată, bomboane, în mașinile Yango poți să fii servit cu votcă, borș de sfeclă și castraveți murați.

Cei de la Yango au deja uniformă. Îi remarci după treningul Adidas, cojocul de oaie, căciulă și că pe scaun stau în squat.

Compania a zis orientativ cât costă niște curse prin București. Dar nu contează atât de mult unde vrei tu să ajungi, ci unde vor rușii să te ducă.

Bonus patru glume pentru intelectuali

Am întâlnit un șofer Yango care n-a vrut să mă ia – Idiotul!
Un șofer a refuzat să mă ia, deși era goGOL.
Toate mașinile sunt, de fapt, deținute de Frații Karamazov
Filmul preferat al șoferilor Yango e Tol Stoy 4

https://playtech.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *