Tendințe

10 lucruri pe care femeile le adoră la bărbaţi

 Femeia modernă spune tot timpul că nu are nevoie de bărbat ca să trăiască fericită, că poate să îşi schimbe singură cauciucurile la maşină, că poate muta singură mobila prin casă şi că îşi poate desface singură borcanele, dar, cu toate astea, e bine să ai un bărbat prin preajmă. Bărbaţi, puteţi considera acest material un fel de scrisoare de dragoste de la femei.

Iată mai jos 10 lucruri pe care femeile le adoră la bărbaţi:

•1. Corpul.
Da! Este unul din lucrurile pe care femeile le adoră la bărbaţi. Până şi cel mai slab hipiot are bicepşi. Mâinile lor sunt aproape întotdeauna mai mari decât ale femeilor. Nu contează cât de mare sau cât de mic este un bărbat, el poate mereu să te facă să te simţi mică şi delicată. Venele de pe braţe în ochii unei femei sunt foarte sexy. Părul facial, sigur, câteodată poate zgâria, dar e al dracu de sexy.

•2. Abilitatea de a face şi de a înţelege lucruri pe care femeile nu pot.
Femeia modernă urăşte să depindă de altcineva, dar câteodată e mai uşor să îi spună lui să rezolve problema. Întotdeauna va ruga un bărbat să îi care lucrurile grele pe scări, chiar dacă va urma generalizarea că femeile nu pot face asta (acest lucru se întâmplă din cauza lenii, este perfect capabilă să îşi care singură bagajele). Alte lucruri pe care ea le pote face dar preferă să îl pună pe el să le facă: să aşeze un tablou pe perete sau să ucidă gângania aia mare şi urâtă din baie. Dar dacă după ce o omoară se preface că o aruncă pe ea, iar ea va ţipa ca o fetiţă de 5 ani, probabil că data viitoare o va strivii singură.

•3. Partea lor secretă… cea sensibilă.
Când un bărbat plânge în faţa unei femei este ca şi când aceasta a câştigat loteria sentimentelor. Lacrimile sunt un semn de intimidate maximă, iar faptul că a lăsat garda jos înseamnă că ţine foarte mult la tine şi că are încredere în tine. Alte lucruri pe care femeile le adoră: când el o trage pe ea aproape pentru o mică îmbrăţişare şi un sărut delicat pe frunte.

•4. Mirosul lui.
Combinaţia de săpun/gel de duş cu aftershave şi parfum, plus mirosul lui natural creează un fel de parfum unic, ca o amprentă a sa.

•5. Tactul lui.
A fost demonstrat ştiinţific că bărbaţii şi femeile gândesc total diferit (dar puteam şi noi să ne dăm seama de acest lucru). Bărbaţilor le plac glumele proaste, fotbalul şi filmele de acţiune, femeilor, shopping-ul, bârfele şi filmele siropoase. Ideea e, că indifert cât sunt de macho, ei ştiu să spună – atunci când chiar îşi dau silinţa – cele mai potrivite lucruri. Acest lucru le înnebuneşte pe reprezentantele sexului frumos.

Nu se ştie dacă din cauza asta bărbaţilor le plac glumele proaste, fotbalul sau filmele de acţiune dar, oricum spiritul macho şi aprecierea feminităţii unei femei le face pe reprezentantele sexului frumos să se simtă foarte bine cu ele.

•6. Umorul lui.
Femeilor le place când un bărbat le face să râdă din nimic, cu o glumă bună, sau că funcţiile naturale ale corpului sunt amuzante pentru ei (câteodată şi pentru ele).

•7. Instinctul de a proteja.
Poate nu e mare lucru dar bărbatul se va poziţiona mereu pe partea exterioară a trotuarului, pe partea cu traficul, că va întinde mereu mâna să o ajute să trecă de o treaptă înclinată sau să o ajute să coboaare din tren. Deşi este perfect abilă să se protejeze singură, e mai bine când ştie că cineva are grijă de ea.

•8. Hainele lui.
Femeile adoră să se îmbrace cu hainele bărbaţilor, mai ales cele mari. Cu cât mai mari cu atât mai bine. Hanoracul lui care îţi vine până la genunchi este perfect de stat prin casă. Plus acel: "Unde e cămaşa mea aia bleau?"

•9. Dependenţa de el.
Poate vei spune că e plictisitor şi predictibil dar e bine atunci când eşti cu cineva care este ghidat de logică şi nu de emoţii/sentimente. Chiar dacă e atât de enervant când el reuşeşte să rămână calm şi sigur pe el când ea are una din cele mai mari crize, e bine pentru că te face să te simţi mai încrezătoare.

•10. Pasiunea şi dorinţa lui.
Într-o lume ghidată de aparenţe, de aspectul fizic şi nu de valori e draguţ să ştii că el te doreşte chiar şi atunci când ai pe tine cea mai ridicolă pijama, când nu te-ai epilat de 2 zile sau când tocmai îţi iese un coş în frunte. Până la urmă nici ei nu sunt perfecţi. Una peste alta nu suntem aşa diferiţi.

Sursa: Libertatea.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *