Actualitate

10 motive să vii la evenimentul „ De la Mame pentru Mame”

1. Atelier de confecționare a jucăriilor hand made

Participantele la eveniment, ghidate de voluntarii maeștri în arta hand-made-ului vor confecționa jucării de brad. Vor fi oferite toate materialele și asistența necesară astfel încât rezultatul final să uimească plăcut. Jucăriile confecționate în cadrul atelierului de creație vor fi vândute la târgul de caritate. Acesta va avea loc la data de 19 decembrie în Piața Marii Adunări Naționale, lângă Arca de Triumf. Toate resursele acumulate vor merge în susținerea beneficiarilor programului „În brațele Mamei”.

2. Tombolă de Crăciun

Fiecare participant la eveniment va avea ocazia să participle la o tombolă. Partenerii evenimentului Felicia, Oriflame și Unica Sport pregătesc daruri care vor fi oferite celor mai norocoși. Vă așteaptă daruri care o să vă uimească plăcut!

3. Licitație de caritate

Ți-ai dorit vreodată să cumperi un produs care să bucure dublu? Sâmbătă vei avea ocazia. Se vor licita obiecte oferite de Casa Cristea, art-salonul molDeco, EduJoc și Eclar Décor&Style. Sunt obiecte originale care așteaptă să fie procurate într-o cursă nu a prețului, ci a bunătății. Banii sunt
utilizați pentru asigurarea unui viitor alături de părinți pentru 317 copii.

4. Recital de colinde

Emoțiile sărbătorilor de iarnă ne vor fi transmise printr-un recital de colinde de către ansamblul etnofolcloric „Crenguță de Iederă” în frunte cu Maria Iliuț. Într-o seară de decembrie, să ne amintim de tradiții împreună.

5. Prezentare de modă Pupi Sweet Dress

Pentru mame și fetițele lor care încă nu s-au pregătit ținuta de sărbători va fi organizată o prezentare de modă a brandului autohton Pupi Sweet Dress. Veți face cunoștință cu colecția de iarnă pentru mame și fetițe, iar la finalul prezentării una dintre piesele vestimentare va fi licitată.

6. Garderoba socială

Aveți haine pe care vreți să le donați, dar nu știți unde? Haina veche poate deveni nouă pentru un copil din familiile social-vulnerabile asistate în cadrul programului „În brațele mamei”. În ajun de sărbători, aveți ocazia să aduceți fericirea în casa celor nevoiași. Luați cu Dvs. hăinuțe și încălțăminte atât pentru copii, cât și pentru maturi, iar noi le vom transforma în daruri de Crăciun.

7. Distracție pentru copii cu Buburuza Mela

Faceți cunoștință copilului Dvs. cu unul dintre cele mai tari cluburi pentru copii din oraș. Clovnii, Buburuzele și Albinuțele de la Buburuza Mela vor organiza un cerc de distracții doar pentru copii. Împreună se vor distra, vor scrie scrisori lui Moș Crăciun și vor confecționa jucării de brad. Poți petrece o seară minunată tu și copilul tău!

8. Socializare

Știm că pentru multe dintre femei, maternitatea este cea mai frumoasă perioadă din viață. E perioada în care comunici cel mai mult cu copilul, dar adesea îți mai dorești să mergi la un evenimente în care să comunici pe anumite subiecte cu alte mame. „De la Mame pentru Mame” este ocazia perfectă să creați o comunitate în grija pentru copii să fie un element definitoriu al unei comunități de persoane.

9. Cunoști Misunea Socială Diaconia

Misiunea Socială Diaconia este organizația care desfășoară pe parcursul anului campanii sociale prin intermediul cărora reușește să sensibilizeze și să implice într-o acțiune întreaga societate. În cadrul evenimentului „De la Mame pentru Mame”, veți avea ocazia să cunoașteți organizația dincolo de proiecte și campanii. Să creăm legături pentru îmbunătățirea societății în care trăim.

Împreună!

10. Binefacere și implicare

Evenimentul de caritate „De la Mame pentru Mame” are drept scop susținerea cuplurile mamă- copil și familiile aflate în situații de criză. Astfel, la data de 12 decembrie invităm toate persoanele care vor să se solidarizeze cu persoanele din familii aflate în situații de criză. Toate resursele adunate în urma evenimentului vor fi utilizate pentru asistarea beneficiarilor programului „În brațele mamei”- 524 de personae, dintre care 317 copii.

Mâine, 12 decembrie, la Summit Event, vă așteptăm la eveniment!

Biletele costă 200 de lei și pot fi procurate la eveniment.

Rezervări: 068 08 98 65 (Ludmila Popescu)

Bilete online găsiți pe iTicket

Să oferim fiecărui copil șansa de a crește în brațele mamei sale!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *