Actualitate

10 obiceiuri ale persoanelor de succes, înainte să meargă la somn

Aşa că iată 10 lucruri pe care oamenii super productivi şi de succes le fac înainte să meargă la culcare şi care le aduc mult mai mulţi bani decât restul oamenilor.

1. Citesc o carte
Aceasta e dovada că cititorii sunt mari lideri. Bill Gates, miliardul în dolari care a construit Microsoft, este un cititor avid. În fiecare noapte, înainte de culcare, acesta citeşte aproximativ o oră din cărţi, ce vizează subiecte diferite.

Foarte mulţi oameni de succes din lume sunt mari cititori. Ei citesc cel puţin 10-20 de minute înainte să meargă la somn şi învaţă din ceea ce alţii au de spus.

2. Au un anumit ritual
Chiar dacă pare ciudat, oamenii de succes lucrează și înainte să meargă la culcare, astfel se asigură că își încep și își termină ziua fructuos. Pentru unii oameni acesta este un ritual ciudat.

3. Sunt nostalgici
Meditaţia te poate ajuta foarte mult pentru a te înţelege şi a înţelege ce s-a întâmplat de-a lungul zilei. Meditaţia o poţi practica dimineaţa sau înainte de culcare pentru beneficiile pe care le poate oferi.

Păstrează 10 minute în fiecare zi, înainte de somn, să meditezi ca gândurile tale să curgă natural. Ziua următoare vei fi mai energic şi mai productiv.

4. Visează cu ochii deschiși
Mulţi oameni de succes îşi păstrează câteva minute înainte să se bage în pat pentru a se concentra pe viitor şi pe ce se va întâmpla cu proiectele la care ei lucrează.

Dacă te gândeşti ce vrei de la viaţă, vei obţine mai multă claritate şi putere să depăşeşti obstacolele.

5. Își fac planuri pentru a doua zi
Cu atât de multe lucruri ce se întâmplă zilnic poate fi foarte uşor să-ţi pierzi concentrarea pe ceea ce încerci să obţii. De aceea, înainte să meargă în pat, oamenii productivi analizează orarul de ziua următoare şi plănuiesc acţiunile pe care le vor înteprinde dimineaţa.

Ei fac o listă cu toate lucruri pe care le au de făcut şi apoi îşi sublinează priorităţile.

Adaugă acest obicei, care îţi poate schimba viaţa şi nu vei regreta. Scrie top 3 sau 5 sarcini importante pe care le ai de făcut ziua următoare.

6. Se deconectează de la lumea digitală
Televizorul, tableta, computerul sau telefonul nu te vor lăsa niciodată să-ţi trăieşti viaţa. Oamenii productivi nu-şi lasă viaţa în mâna tehnologiei, ci o folosesc doar când este necesar. Înainte de culcare, pune telefonul în altă camera, închide televizorul şi stai singur.

7. Petrec timp cu familia
Trebuie să petreci timp cu familia, viaţa este agitată şi indiferent ce faci ca antreprenor sau ca angajat, întotdeauna te simţi de parcă ar mai fi un milion de lucruri de făcut, iar timpul este împotriva ta.

Dar e foarte important să-ţi tratezi familia ca o prioritate şi să petreci timp preţios alături de ea.

8. Sunt recunoscători
Toţi oamenii de succes, înainte să meargă la somn, se gândesc dacă ceea ce ei fac dă un sens vieţii. La sfârşitul fiecărei zilei, se gândesc la cum au contribuit la bunăstărea lumii şi sunt recunoscători pentru faptul că li s-a oferit această ocazie.

9. Își fac timp pentru ei
Așa cum vorbeam, orice persoană de succes muncește foarte mult, însă nu uită să își găsească timp pentru propria persoană, astfel încât să se bucure de ceea ce a dobândit.

10. Se abțin de la alcool
Majoritatea oamenilor de succes refuză să consume alcool, mai ales înainte de a merge la culcare, deoarece acesta nu îi ajută să își înceapă ziua următoare așa cum și-ar dori! 

secretele.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *