Actualitate

16 persoane documentate pentru uz de fals în actele de călătorie la frontieră

Totodată, în punctele de trecere și „frontiera verde” polițiștii de frontieră au depistat şi reţinut 75 de persoane care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova. În această perioadă o persoană a încălcat frontiera de stat,  22 de persoane au încălcat regimul frontierei de stat, 16 persoane sunt documentate pentru uz de fals în actele de călătorie. 13 cetăţeni străini au depășit termenul de şedere pe teritoriul Republicii Moldova, iar 14 persoane au fost documentate pentru tentativa de transportare ilegală a mărfurilor nedeclarate peste frontiera de stat. 

La punctele de trecere a frontierei, au fost reținute nouă persoane care se află în conflict cu legea și cinci unități de transport date la consemn. 

În decursul săptămânii precedente, 43 de cetăţeni străini au primit refuz de a intra în Republica Moldova. Totodată, potrivit datelor deținute, zece cetățeni moldoveni au fost neautorizați în Federația Rusă, iar șase au fost deportați. În Uniunea Europeană a fost limitată intrarea pentru zece conaționali, altul a fost deportat.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *