Actualitate

18-23 martie: dezbateri la Teleradio-Moldova

Intre 18-23 martie se va desfasura turul trei de dezbateri electorale la postul public „Moldova 1” si la Radio Moldova. La cele zece emisiuni la radio si zece la televiziune – cate trei pe zi – concurentii vor participa in perechi, iar la ultima emisiune vor fi trei participanti, din cauza numarului impar de concurenti.

Dezbaterile vor avea loc la ora 19.45 la TV si 8.00 la radio, 21.40 la TV si 11.00 la radio si 22.30 la TV si 17.00 la radio. In urma tragerii la sorti, s-a decis ca miercuri, 18 martie, Partidul Social-Democrat va participa in aceeasi emisiune cu candidatul independent Tatiana ?ambalist. Partidul Ecologist „Alianta Verde” din Moldova se va duela cu Partidul „Pentru Neam si ?ara. Alianta „Moldova Noastra” se va intalni in dezbateri electorale cu Victor Railean, candidat independent.

Pentru joi, 19 martie, s-au format urmatoarele perechi: Partidul Liberal – Partidul Dezvoltarii Spirituale „Moldova Unita”; candidatii independenti Valentina Cusnir si Alexandr Lomakin; Partidul Democrat – Partidul Republican.

Vineri, 20 martie, se vor intalni fata in fata Partidul Liberal Democrat cu Partidul Comunistilor, Partidul Popular Crestin-Democrat si candidatul independent Stefan Uratu, si Uniunea Centrista cu Sergiu Banari, candidat independent.

Miscarea social-politica „Actiunea Europeana”, Partidul Conservator si Partidul Uniunea Muncii „Patria-??????” vor participa intr-o singura emisiune luni, 23 martie si vor incheia turul trei de dezbateri.

Alte trei tururi vor avea loc in perioada 23-26 martie, 26-31 martie si 1-3 aprilie.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *