Eveniment

2 ani de Internet, Telefonie şi Televiziune în Ungheni

Chiar din prima zi de la inaugurare, noua echipă StarNet a început să aducă bucurie în casele unghenenilor, conectând primii clienţi rezidenţi şi business.

„Sărbătorim 2 ani de prezenţă în Ungheni, împreună cu cei peste 2000 de clienţi, care se bucură de serviciile noastre de Internet, Telefonie şi Televiziune. Această aniversarea este o mare bucurie şi un adevărat motiv de mândrie, pentru că am reuşim să realizăm proiecte frumoase în Ungheni şi pentru că simţim zi de zi aprecierea clienţilor noştri. Ceea ce am reuşit în mod special să promovăm, aici, în Ungheni, este sentimentul de apartenenţă la familia StarNet, pe care îl inspirăm clienţilor, iar un argument sigur că suntem o familie adevărată este că eu şi oamenii cu care lucrez ţinem minte fiecare client în parte şi avem grijă ca fiecare să aibă parte de cele mai bune servicii StarNet”, a menţionat Andrei Butnaru, directorul Centrului Regional Ungheni.

Apariţia în 2010 unui nou operator de servicii de comunicaţii electronice în Ungheni a fost salutată de autorităţile locale, mediul de afaceri şi locuitorii oraşului, care au apreciat evenimentele şi proiectele realizate în această perioadă: conectarea blocurilor la serviciile companiei, inaugurarea zonelor Wi-Fi cu acces gratuit la Internet, lansarea proiectului social „Noi apreciem inteligenţa” în 5 licee din oraş, implicarea în activităţile dedicate „Capitalei Tineretului”, precum şi alte evenimente cultural-educaţionale locale.

Istoria StarNet în Ungheni – oraş care deschide drumul spre Europa – continuă. Echipa StarNet pregăteşte suprize şi evenimente inedite şi continuă să inspire locuitorii oraşului cu servicii şi produse revoluţionare.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *