Astăzi 18 Septembrie 2018, Marţi - Ultima actualizare la ora 19:33
Abonamente

Vedete 30 Decembrie 2010, ora 17:44    Din editia print

Bilanţuri triste2010, anul-dezastru pentru cele mai frumoase femei ale lumii

Marime Font
Imagini: 4

În 2010 frumuseţi dintre cele mai mari au depus actele pentru a-şi face pierdută pe cale legală perechea. Divorţurile glamouroase au curs din ianuarie până în decembrie fără oprire, menţionează Realitatea.net... Charlize Theron, Scarlett Johanson, Eva Longoria, Christina Aguilera, Kate Winslet, Rachel Weisz sau Liz Hurley şi-au anunţat „prietenia” ce le-o vor purta soţilor lor de acum înainte. 

IANUARIE. Povestea de dragoste dintre Charlize Theron şi Stuart Townsend avea nouă ani şi, în toate interviurile, ei îşi declarau ataşamentul unul pentru celălalt. În ianuarie, ea anunţă despărţirea lor, după un Crăciun nefericit în Mexic, hotărând că pasiunea s-a dus. E adevărat, nu apucaseră să se căsătorească... El are inima frântă, ea a fost văzută îmbrăţişându-se cu Keanu Reeves sau cu modelul Eric Thal.

FEBRUARIE. Cheryl Cole îşi părăseşte după patru ani de căsătorie soţul fotbalist star la Chelsea, după ce află că el a trimis unor fete o grămadă de mesaje explicit sexuale. Ce spune el? De vină e ea, că a adus-o pe mama ei să locuiască în casa lor.MARTIE. Căsătoriţi în 2003, de nouă ani împreună, Kate Winslet şi Sam Mendes, despre care toţi prietenii erau convinşi că sunt făcuţi unul pentru celălalt, îşi spun oficial adio. În versiunea atoateştiutorilor, ea era copleşită, dar şi complexată de deşteptăciunea lui, iar el - strivit de succesul ei hollywoodian. Tot în martie, Sandra Bullock află de aventura băiatului rău, bikerul Jesse James, cu o stripteuză, Michelle McGee, la zece zile după Oscar-ul ei, şi depune actele pentru divorţ.

APRILIE. Cândva demult, Mel Gibson şi rusoaica Oksana Grigorieva erau fericiţi împreună! Însă, la cinci luni după naşterea fiicei lor, Lucia, cuplul apărut la începutul lui 2009 a anunţat că se desparte. Despărţirea nu a fost fără incidente - au existat şi câţiva dinţi sparşi ai Oksanei după o lovitură în faţă primită de la Mel, dar şi înregistrări cu starul american care-şi ameninţa fosta iubită. Astăzi, cei doi se mai bat în instanţe pentru suma de bani ce ar trebui să-i revină Oksanei.

MAI. Charlotte Church şi Gavin Henson nici măcar nu au apucat să se căsătorească şi şi-au anunţat despărţirea la o lună jumate de la logodnă. Erau de cinci ani împreună şi au doi copii, dar se ştia că au o relaţie turbată, în care el se ducea să doarmă pe yacht să scape de ea. Ea, în schimb, insistă că totul a fost în regulă până să se despartă. Ca şi în alte cazuri, el dă vina pe mama ei.

AUGUST. Superstarul din golf, Tiger Woods, este părăsit de soţia lui suedeză, Elin Nordegren, după şase ani de căsnicie şi prea multele lui aventuri.

OCTOMBRIE. După 11 ani de căsnicie, Courtney Cox şi David Arquette îşi văd fiecare de alt drum. Nu e nicio surpriză însă, ţinând cont de faptul că mergeau - preventiv, spuneau ei - la consiliere maritală încă din primul an de căsnicie. În aceeaşi lună, a depus cerere pentru divorţ şi diva pop Christina Aguilera. Artista era căsătorită de cinci ani cu Jordan Bratman, producătorul său. „La un moment dat, eram nefericiţi - eu, Jordan şi fiul nostru, Max, care era martor al certurilor noastre frecvente. Pur şi simplu, trebuia să punem punct la relaţia noastră”, a spus Aguilera care, după câteva săptămâni de la divorţ, a început o nouă relaţie.

NOIEMBRIE. Eva Longoria află că soţul ei, baschetbalistul Tony Parker, pentru care spunea că a simţit dorinţă la prima vedere, o vrea cu ardoare pe soţia unui fost coleg de echipă, Erin Barry. Erau împreună de şase ani, căsătoriţi de trei...

DECEMBRIE. Liz Hurley, căsătorită din 2007 cu Arun Nayar, este surprinsă de paparazzi sărutându-se în faţa unui hotel cu un spătos jucător de cricket australian, Shane Warne. Scrie pe Twitter că ea şi soţul ei erau deja separaţi de câteva luni... În decembrie, şi Scarlett Johansson îl lăsă pe soţul ei, Ryan Reynolds. Sătulă de absenţele lui din viaţa ei, „din cauza programului de lucru încărcat”, Scarlett a depus actele pentru divorţ şi a plecat, până în ianuarie, să uite totul în Jamaica.

Sursa: Timpul. Suplimentul "Femeia"

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 08:04

Semnificaţii istorice pentru 18 septembrie / 1923 - S-a născut Regina Ana, soţia Regelui Mihai al României

Semnificaţii istorice pentru 18 septembrie / 1923 - S-a născut Regina Ana, soţia Regelui Mihai al României Foto: Mediafax.ro/Afp

1970 - A murit, la doar 28 de ani, Jimi Hendrix, considerat unul dintre cei mai mari chitarişti rock din lume. Stilul său de a cânta la chitara electrică a influenţat majoritatea chitariştilor moderni. În 2003 a fost numit de revista Rolling Stone „Cel mai mare chitarist al...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

27 de ani

A mai trecut un an de la declararea independenței. Unii dintre noi au sărbătorit, au ţinut discursuri, au dansat, au mers la concerte. De parcă totul ar fi fost minunat. 27 de ani de dezamăgiri.

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md