Ultima oră

25% dintre republicani cred că Obama este Antihristul

Preşedintele american Barack Obama a fost încântat săptămâna aceasta după ce a aprobat planul de reformare a sistemului medical. Cu toate acestea, triumful său pare doar a fi inflamat opinia criticilor săi din inima Americii care l-au menţinut pe George Bush la putere timp de opt ani şi l-au demonizat pe succesor.

Peste jumătate din republicanii chestionaţi de Harris Poll, 57 procente, cred că preşedintele este în secret musulman, fapt pe care l-a negat insistent.

Iar 67 la sută cred că Obama este un socialist.

Rezultatele sondajului vin pe fondul ofensivei duse contra schimbării complete a sistemului medical american, reprezentanţii juridici a 14 state deschizând procese care să împiedice aplicare legii, la doar câteva minute după ce Obama a semnat-o.

Un proces comun a circa 12 procurori generali republicani şi un democrat susţine că reformele încalcă dreturile guvernelor statale din Constituţie şi vor forţa chetuieli masive pentru state.

Procesul este condus de Florida, unde se şi judecă, iar la protest s-au alăturat Alabama, Colorado, Idaho, Michigan, Nebraska, Pennsylvania, South Carolina, South Dakota, Texas, Utah şi Washington .

Sursa: Antena3.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *