Actualitate

30 de unităţi de tehnică modernă au completat parcul auto al ACC

ACC menţionează într-un comunicat de presă că printre cele 30 de unităţi se numără 11 autovehicule cu cabină dublă pentru echipele de intervenţii la reţelele de apă potabilă şi de canalizare, dar şi 10 autovehicule cu cabină dublă pentru echipele de curăţare a reţelelor de canalizare. La fel, este vorba despre două furgonete pentru echipele de detectare a scurgerilor, un camion cu manipulator pentru transportarea materialelor şi şase remorci pentru transportarea mini-excavatoarelor.

Potrivit furnizorului, prin renovarea parcului auto urmează să crească eficienţa operaţională a întreprinderii prin reducerea timpului şi costurilor de intervenţie. Toate autovehiculele sunt propulsate de motoare Diesel şi se încadrează în normele EURO 5. Angajaţii întreprinderii au fost deja instruiţi privind funcţionarea acestor mecanisme moderne, ceea ce permite deja utilizarea acestora în activitate începând cu luna curentă.

În cadrul Programului de Investiţii Prioritare, finanţat de BERD şi BEI, au fost livrate şase mini-excavatoare şi şapte buldo-excavatoare, echipament specializat pentru inspecţia conductelor şi pentru curăţarea reţelelor de canalizare, fapt ce a ameliorat vădit dotarea tehnică a ACC, se mai spune în comunicat. 

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *