Astăzi 24 Septembrie 2018, Luni - Ultima actualizare la 23 Septembrie 2018
Abonamente
 
 
 

Frumusețe 4 Iunie 2016, ora 08:29

4 lucruri rapide de care pielea ta are nevoie înainte de vacanţă de vara

Marime Font

Oh, vara! Un sezon ce evocă atât exaltare (plajă şi….vacanţă), cât şi frică (costume de baie). Pregătirea pentru sezonul mult aşteptat de noi toate nu trebuie să fie un coşmar.

Iată cele patru tratamente rapide de frumuseţe pe care e necesar să le faci pentru a-ţi pregăti corpul de vara (niciuna din ele nu presupune eliminarea carbohidraţilor sau să locuieşti în sala de fitness).

1. Capătă puţină culoare (într-un mod inteligent)
Chiar nu e nevoie să îţi spunem că acel bronz extrem de intens nu e cea mai bună idee. Înainte să recurgi la toate cremele de autobronzare, măcar asigura-te că o faci în mod corect. După prima aplicare, cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să îţi exfoliezi primul strat de culoare – cu grijă.2. Oferă-i o pauză tenului
Este timpul perfect în care îi poţi face cadou pielii tale…o pauză. Ce presupune asta, mai exact? Ei bine, se numeşte “piele rapidă”. Renunţă la toate produsele de frumuseţe pentru o săptămâna (creme de faţă, machiaj etc.) şi “spală-ţi” faţă cu ulei de cocoş. După o săptămâna, pielea ta îşi va recăpăta de la sine frumuseţea naturală şi astfel, îţi poţi relua vechile obiceiuri – de preferabil cu produse destinate strălucirii de vara.

3. Înmoaie-ţi tălpile
Înainte să mergi la salon pentru pedichiură, pregăteşte-te puţin. Prepară-ţi un tratament chiar la ţine acasă pentru tălpi: permite extractelor naturale să-ţi hrănească picioarele. Vei vedea că, după o săptămâna, întreagă talpă va fi eliberată de acel strat de piele moartă de care chiar nu ai nevoie în sezonul sandalelor.

4. Scrub pentru mâini
Nu doar picioarele tale au nevoie de o îngrijire corespunzătoare. Iarnă îţi adună toată cuticulele la un loc. Un simplu scrub de mâini făcut acasă (din zahăr şi miere) poate ajută la netezirea şi catifelarea mâinilor tale gata să îţi pună în evidenţă acel lac de unghii în nuanţe puternice după care tânjesti!

Sursa: elle.ro 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 23 Septembrie 2018, ora: 15:40

PS Veniamin, episcopul Basarabiei de Sud: „Acordarea autocefaliei unei biserici nu va provoca un război mondial”

PS Veniamin, episcopul Basarabiei de Sud:  „Acordarea autocefaliei unei biserici nu va provoca un război mondial” Din editia print

Pentru a afla opinia Bisericii Ortodoxe Române (BOR) privind eventuala recunoaștere a autocefaliei Bisericii din Ucraina, TIMPUL a discutat cu Preasfințitul Veniamin, episcopul Basarabiei de Sud din cadrul Mitropoliei Basarabiei, fost secretar al Sfântului Sinod al BOR.

( ) Citeşte tot articolul

Carte 23 Septembrie 2018, ora: 05:03

Cum vorbim, cum scriem // Eu vreém, eu beem

Cum vorbim, cum scriem // Eu vreém, eu beem Din editia print

Mai ieri, de câte ori deschideam vreo pagină în internet, îmi sărea în faţă un spot publicitar, sonorizat de o tânără care întreabă, punând un accent puternic pe primul cuvânt al frazei: „Vrai să trăieşti, să înveţi şi să...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 21 Septembrie 2018, ora: 17:00

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:51 de Doina Stimpovschii

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern Din editia print

Prin schimbarea a doi miniştri, guvernarea face o mișcare de PR înainte de alegeri, consideră analiştii politici

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:28

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion, ACTIVIST CIVIC, ZIARIST

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion,  ACTIVIST CIVIC, ZIARIST Din editia print

Liderul unioniștilor, George Simion, s-a născut pe 21 septembrie 1986, la Focșani. În 2005, a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr‟ din București.

( ) Citeşte tot articolulEditorial 21 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul