Eveniment

400 DE VISE ÎMPLINITE

Copiii au fost aduși la Chișinău de fundația de caritate “Miron Shor”.

Ilan Shor, președintele fundației de caritate: “Este o tradiție frumoasă a fundației “Miron Shor”. Deja pentru al 6-lea an consecutiv organizăm, de Craciun, astfel de evenimente pentru copiii din orfelinatele țării. De fiecare dată aceste întâlniri cu micuții sunt pline de emoții și ne aduc multă bucurie. Nu este nimic mai frumos decât zambetele acestor copii!”


Show-l pe gheață nu a fost singurul cadou pregătit copiilor de către fundația “Miron Shor”. De la circ, cei 400 de copii au plecat la una din cele mai mari și frumoase săli de recepții din Chișinău. Acolo îi astepta Pomul de Crăciun și un prânz festiv. După ce s-au delectat cu tot felul de bunătăți, copiii au participat la un program distractiv cu animatori, clovni, bule de săpun și un show cu experimente științifice realizate chiar în scenă. Programul a fost condimentat cu piese interpretate de vedetele autohtone. Un punct culminant al distracției a fost sosirea lui Moș Crăciun, care le-a adus copiilor darurile multașteptate.



Fundația de caritate “Miron Shor” este cunoscută pentru susținerea celor nevoiași, orfanilor, veteranilor, copiilor bolnavi și familiilor social-vulnerabile, dar și ale instituțiilor sociale și medicale. De-a lungul activității sale, fundația a organizat numeroase evenimente de binefacere, ajutând sute de oameni ajunși în situații dificile și redandu-le speranța pentru ziua de mâine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *