Astăzi 22 Septembrie 2018, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 09:46
Abonamente
 
 
 

Frumusețe 24 Septembrie 2016, ora 09:26

5 măşti pentru par pe care trebuie să le încerci toamna asta

Marime Font

 Repara-ţi părul uscat şi deteriorat cu aceste măşti super accesibile şi super eficiente. Sunt foarte simplu de preparat, iar efectul este pe măsură. Ai nevoie doar de ingredientele naturale şi de puţin timp. 

1. Masca cu avocado şi miere de albine. Această este o masca potrivită pentru părul subţire care se electrizează uşor. Hidratează în profunzime şi întăreşte firul de par de la rădăcina. Cu ajutorul unei linguriţe scoate puţin miez dintr-un avocado şi apoi amestecă-l bine cu o lingură de miere de albine. Întinde masca pe toată lungimea firului de par şi las-o să acţioneze 30 de minute. Spală-te cu şampon şi aplică un balsam hidratant.2. Masca cu oţet din cidru de mere şi miere de albine. Foloseşte această masca pentru a-ţi curată părul în profunzime şi a-i oferi strălucire şi luminozitate. Mierea reface structura firului şi în întăreşte. Amestecă o lingură de oţet de mere cu o lingură de miere de albine şi una de ulei de măsline. Aplică masca pe lungime firului de par şi las-o să acţioneze cel puţin 30 de minute.

3. Masca cu banane, lapte şi miere. Pisează o jumătate de banană cu ajutorul unei furculiţe, iar apoi amestec-o cu 2 linguri de lapte şi una de miere de albine. Această masca îţi oferă instant strălucire şi hidratare în profunzime. În plus, îţi lasă în par un parfum discret încântător.

4. Masca cu migdale şi banane. Această este una dintre cele mai simple măşti, însă este foarte eficientă. Îţi hrăneşte părul în profunzime şi îl hidratează. Pisează o banană cu furculiţa şi amestec-o cu 2 linguri de ulei de migdale. Aplică masca pe lungimea firului de par şi stai cu ea cel puţin 20 de minute, după care clăteşte-te cu apă călduţă şi eventual foloseşte şampon.

5. Masca cu tărâţe de ovăz şi lapte. Este o masca intens reparatoare, care reface structura firului de par şi ajută vârfurile despicate.Este puţin mai dificil de aplicat deoarece este foarte groasă. Din acest motiv trebuie să preparaţi o cantitate mai mare. Amestecă 4 linguri de tărâţe de ovăz cu 5-6 linguri de lapte şi masează tot părul timp de 2-3 minute. Las-o apoi să acţioneze jumătate de ora şi spală-te cum o faci în mod normal.
 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 21 Septembrie 2018, ora: 17:00

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:51 de Doina Stimpovschii

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern Din editia print

Prin schimbarea a doi miniştri, guvernarea face o mișcare de PR înainte de alegeri, consideră analiştii politici

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:28

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion, ACTIVIST CIVIC, ZIARIST

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion,  ACTIVIST CIVIC, ZIARIST Din editia print

Liderul unioniștilor, George Simion, s-a născut pe 21 septembrie 1986, la Focșani. În 2005, a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr‟ din București.

( ) Citeşte tot articolulEditorial 21 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md