Astăzi 17 Ianuarie 2021, Duminică - Ultima actualizare la ora 15:47
babasının taş gibi bir kadını bulup evlenmeye karar vermesi porno ve onu bir de kendi yaşadıkları eve getirmesi sonucunda mobil porno hayalini kurduğu seksi kadının üvey annesi gibi sex hikayeleri olduğunu fark eden genç adam seks tecrübesinin ve üst sex izle seviye olduğu dışarıdan bakıldığında çok net şekilde porno seyret belli olan üvey annesini hayal edip 31 çekerek düşlerken porno izle odanın oradan geçen mature üvey oğlunu görür Odaya hd porno gelip sikini kimin için kaldırdığını soran üvey annesiyle porno farkında olmadan yakınlaşan genç adam boşalmak mobil porno izle için olgun bir kadının hayallerini kurduğunu söyleyince mature porno izle sikini eline alıp amına sokmadan çıplak şekilde üzerine çıktı
Abonamente

Culinar.md 2 Noiembrie 2020, ora 08:04

5 rețete de POST simple pe care trebuie să le încerci

Marime Font

1. Cartofi dulci umpluti 
Ingrediente (2 portii):


- 2 cartofi dulci mari;
- o conserva de fasole neagra, scursa bine;
- o rosie medie, taiata cubulete;
- 2 lingurite de ulei de masline extravirgin;
- chimen, coriandru, sare si piper, dupa gust;
- 2 linguri de coriandru proaspat.

Mod de preparare:

Infige furculita in cartofi de cateva ori si pune-i la microunde, la copt, circa 12-15 minute. Stii ca sunt patrunsi complet atunci cand poti sa infigi furculita in ei cu usurinta. Intre timp, amesteca fasolea cu uleiul, rosia si condimentele intr-un castron separat, asezonand totul dupa gust. Pune castronul la microunde circa 2-3 minute sau gateste mixul intr-o tigaie, pe foc mediu.


Cand cartofii s-au racit putin (nu complet), taie-i pe lungime cam 2/3, desfa-i si realizeaza o adancitura in centru cu ajutorul unei linguri, luand miezul acestora si amestecandu-l cu mixul de fasole neagra. Adauga apoi amestecul in fiecare cartof. Presara coriandru proaspat peste cartofi si serveste imediat.

2. Paste fettuccine cu ciuperci si busuioc
Ingrediente (4 portii):

- 2 linguri de ulei de masline extravirgin;
- 2 catei de usturoi zdrobiti;
- 60 g de ciuperci shiitake, curatate si feliate;
- 2 linguri de coaja de lamaie rasa;
- 2 linguri de zeama de lamaie;
- sare si piper, dupa gust;
- 240 g de paste fettuccine sau spaghete;
- cateva fire de busuioc proaspat.

Mod de preparare:

Pregateste pastele conform indicatiilor de pe pachet. Intr-o tigaie medie, incinge uleiul si adauga usturoiul, lasandu-l sa se rumeneasca putin, circa 2 minute. Adauga ciupercile si creste intensitatea focului la mediu-mare. Lasa-le sa se patrunda si sa se rumeneasca putin, circa 4-5 minute. Adauga condimentele, coaja si zeama de lamaie si amesteca bine, apoi ia tigaia de pe foc.

Adauga pastele in tigaie, impreuna cu o jumatate de cana din apa in care au fiert. Pune si busuiocul, amesteca bine, mai da totul la foc circa 2 minute si serveste imediat!

3. Mancarica de fasole verde
Ingrediente:

- un kg de fasole verde congelata;
- 3 linguri de ulei de masline;
- o ceapa medie, feliata;
- 2 catei de usturoi, feliati;
- 2 linguri de bulion;
- o jumatate de lingurita de zahar;
- o jumatate de conserva de rosii taiate cubulete.

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o cratita medie si adauga ceapa, lasand-o sa „transpire” cateva minute, pana devine translucida. Adauga apoi usturoiul si lasa-l pe foc circa 2-3 minute, ca sa iasa aroma din el, pe urma fasolea (direct de la congelator, nu dezghetata). Dupa ce se dezgheata si isi lasa zeama, potriveste-o de gust, da focul mai mic, pune un capac peste vas si lasa sa fiarba pana scade zeama de tot.

La sfarsit, cand fasolea e aproape gata, adauga bulionul, rosiile de la conserva si zaharul, amesteca bine si mai lasa mancarea pe foc circa 10 minute, ca sa se intrepatrunda aromele. Optional, la sfarsit mai poti adauga o lingurita de fulgi de usturoi.

4. Tocanita de conopida, naut si cuscus
Ingrediente (4 portii):

- 2 linguri de ulei de masline;
- o ceapa medie, taiata marunt;
- o lingurita si jumatate de chimen;
- o jumatate de lingurita de ghimbir pudra;
- sare si piper, dupa gust;
- o conserva de 600 g de rosii intregi;
- o conserva de 460 g de naut, scursa de zeama;
- o capatana de conopida, curatata si rupta in florete mici;
- o mana de stafide;
- 150 g de baby spanac taiat grosier;
- 200 g de cuscus.

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o tigaie mare, apoi adauga ceapa, amestecand din cand in cand. Las-o pe foc pana se inmoaie, circe 4-5 minute. Adauga apoi chimenul, ghimbirul, sarea si piperul si amesteca bine totul, pana se aromeaza intreaga compozitie, circa un minut. Zdrobeste rosiile in maini si adauga-le in tigaie cu tot cu lichidul din conserva, apoi pune nautul, conopida si stafidele.

Adauga o cana de apa si lasa totul sa fiarba inabusit circa 15-20 de minute, pana cand sosul se ingroasa. Adauga spanacul oparit putin si amesteca usor, mai lasa mancarea pe foc circa 2 minute, apoi serveste-o alaturi de cuscus. Acesta se face foarte simplu: adauga apa fierbinte peste el si lasa-l asa circa 5 minute, acoperit cu un capac. Strecoara-l si e gata de mancat! Poti sa il adaugi la mancare sau sa il servesti separat.

5. Ciorba de fasole rosie (gulas vegetarian)
Ingrediente (6 portii):

- 500 g de fasole rosie de la conserva;
- 2 linguri de ulei de masline extravirgin;
- o ceapa mare, taiata fin;
- 6 catei de usturoi zdrobiti;
- 2 morcovi;
- un ardei verde gras, taiat in cubulete mici;
- 2 linguri de ardei paprika unguresc, dulce;
- 2 linguri de pasta de tomate;
- o frunza de dafin;
- sare si piper, dupa gust;
- o lingurita de oregano uscat;
- 2 linguri de vin rosu sau otet din vin rosu;
- o jumatate de lingurita de zahar;
- o mana de patrunjel taiat marunt.

Mod de preparare:

Intr-o oala mare, incinge uleiul si caleste ceapa, morcovul si ardeiul. Amesteca des si lasa-le pe foc circa 8-10 minute. Adauga si usturoiul si mai lasa-l cam un minut, ca sa aromeze compozitia. Asezoneaza dupa gust cu sare si piper, apoi mai adauga o lingura de ulei si ardeiul paprika. Lasa-l sa se gateasca timp de cateva minute. Pune fasolea peste aceasta compozitie, las-o circa 5 minute, ca sa se intrepatrunda aromele, apoi adauga pasta de tomate si dafinul, toarna 2,5 litri de apa peste legume si lasa-le sa fiarba inabusit, cu capac, circa o jumatate ora.

La sfarsit, adauga oregano, sare si piper, otetul si zaharul si mai lasa ciorba la fiert, pe foc foarte mic, circa 15 minute. Adauga patrunjelul chiar inainte de servire.  

Poftă bună!

Sursa: divahair.ro

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

ROMÂNIA 17 Ianuarie 2021, ora: 09:16

Topul celor mai BUNE filme românești din ultimii 10 ani

Topul celor mai BUNE filme românești din ultimii 10 ani

Filmul românesc a cunoscut o evoluție în ultimii ani, după ce a fost marcat la începuturi de bariere politice și financiare. Astăzi, producțiile autohtone au început să fie apreciate, mai cu seamă pentru că prezintă teme cu care societatea noastră se confruntă,...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 17 Ianuarie 2021, ora: 09:04

Horoscop DUMINICĂ 17 IANUARIE 2021. Eliberează-ți mintea!

Horoscop DUMINICĂ 17 IANUARIE 2021. Eliberează-ți mintea!

 Berbec Anumite transformări se întâmplă în viața ta și în sufletul tău, iar tu trebuie să te adaptezi lor. Cei din jur te susțin, iar Venus are un impact pozitiv asupra energiei tale creatoare.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 17 Ianuarie 2021, ora: 08:54

Fructele uscate - cât sunt de sănătoase?

Fructele uscate - cât sunt de sănătoase?

Fructele uscate sunt ideale ca gustare, dar cât sunt ele de sănătoase, când ar trebui să le evităm și cum pot înlocui fructele proaspete? Auzim deseori că este foarte important să mâncăm fructe și legume, iar în acest context o să vorbim despre fructele...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 17 Ianuarie 2021, ora: 08:45

COD GALBEN de ninsori și temperaturi de îngheț

COD GALBEN de ninsori și temperaturi de îngheț

Maximele termice ale zilei vor fi -7..-10 grade Celsius în nord, -6..-9 grade în centru și -5..-8 grade în raioanele de sud. Precipitații nu se prevăd. Soarele se va arăta destul de mult de după nori.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 16 Ianuarie 2021, ora: 08:15

Cum alegem corect bananele din supermarket și piață. Detaliile la care să fim atenți

Cum alegem corect bananele din supermarket și piață. Detaliile la care să fim atenți

Părerile sunt împărţite atunci când vine vorba de aspectul bananelor. Unii le preferă pe cele verzi, iar alţii le preferă pe cele negre, foarte coapte. Regula este destul de simplă cele verzi sunt mai crude, iar cele negre sunt coapte deja. Oricum ar fi bananele sunt bogate...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 16 Ianuarie 2021, ora: 08:10

Ce înseamnă când visezi foc. E de bine sau de rău?

Ce înseamnă când visezi foc. E de bine sau de rău?

 Ceea ce visăm poate avea o anumită semnificaţie asupra realităţii pe care o trăim zi de zi. Simbolurile şi semnificaţiile viselor sunt destul de complexe, iar ca să ne dăm seama dacă au impact asupra vieţii noastre trebuie să le descifrăm, scrie stiridinlume.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 16 Ianuarie 2021, ora: 07:46

Horoscop SÂMBĂTĂ 16 IANUARIE 2021. Folosește timpul productiv!

Horoscop SÂMBĂTĂ 16 IANUARIE 2021. Folosește timpul productiv!

Berbec Începi să-ți găsești acea parte din optimism pe care ai mai pierdut-o în ultimul timp. Ai noroc că în jurul tău sunt oameni care te susțin și cumva te ajută să treci prin tot procesul cu care ai de-a face în evoluția ta.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 16 Ianuarie 2021, ora: 02:28

Dieta cu MURĂTURI: Te ajută să scapi de 5 kilograme în doar 6 zile

Dieta cu MURĂTURI: Te ajută să scapi de 5 kilograme în doar 6 zile

In primul rand, pentru a va da seama de ce muraturile va pot ajuta sa slabiti, este bine de cunoscut faptul ca au foarte putine calorii. Mai precis, un castravete murat de peste 140 de grame nu are decat 17 calorii, 200 de grame de varza murata nu au decat 25 de calorii si o gogonea medie are...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 16 Ianuarie 2021, ora: 01:00

Primii traducători basarabeni din Eminescu

Primii traducători basarabeni din Eminescu Din editia print

În fiecare an, la mijloc de ianuarie, vorbim mult, spumos şi superficial despre Eminescu. E o tradiţie care sperăm că odată cu scurgerea timpului va deveni şi una profund naţională.

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 15 Ianuarie 2021, ora: 15:08

(FOTO) Cum arăta cu adevărat Mihai Eminescu

(FOTO) Cum arăta cu adevărat Mihai Eminescu Foto: zch.ro

Astăzi se împlinesc 171 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu, unul dintre cei mai importanţi poeţi din istoria României. Fotografiile cu el pot fi numărate pe degetele unei singure mâini.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)