Actualitate

9 motive de ce oamenii inteligenţi au ghinion în dragoste

1. Analizează situația
Confruntându-se cu o situație nouă, oamenii inteligenți tind să calculeze rezultatul posibil al evenimentelor, pe baza experienței anterioare. Prin urmare, ei fac adesea decizii în avans, fără să aștepte și să vadă cum se vor întâmpla lucrurile, de aceea le este mai dificil să mențină relația, pentru că la cele mai mici semne ale problemei, vor rupe relația.

2. Le este dificil să se deschidă altora
Le este dificil să se deschidă altora, pentru că nu uită cum au fost răniţi în trecut. Ei doar încearcă să nu repete propriile greșeli. Și, ca rezultat, aceasta duce la despărțire – cine va fi dispus să piardă timpul cu o persoană care nu poate fi deschisă într-o relație.

3. Sunt direcţi

Uneori prea direcți. Ei spun ceea ce gândesc, însă de multe ori acest lucru este perceput de alții ca vulgaritate. Nu le place să ascundă esențialul, însă în unele cazuri totuși merită să arate puțină delicatețe. Doar că acesta nu este stilul lor …

4. Nu captează unele semnale sociale
Ei nu înțeleg aluziile și nu observă atunci când cineva îi place cu adevărat. Nu este vina lor, însă de multe ori relațiile nu se dezvoltă tocmai pentru că nu observă interesul care vine din partea altor persoane.

5. Sunt ghidați de minte, nu de inimă
Ceea ce dictează mintea este mai ușor de înțeles, mai ușor de acceptat. Inima… este o poveste complet diferită. Nu întotdeauna este posibil să înțelegem ce simte și ce încearcă să ne spună. De aceea e mai ușor să fie ignorată.

6. Realizările pentru ei sunt mai importante decât relațiile

Omul poate controla mai uşor lucrurile în care este bun. Cu relațiile, nu întotdeauna este ușor. De aceea, oamenii inteligenți își apreciază cariera și realizările – pentru că aici ei sunt cu adevărat buni.

7. Unii oameni inteligenți sperie
Nu toți sunt siguri că corespund nivelului. Oamenii se tem că nu vor avea ce discuta, se tem de inteligența unor oameni.

8. Adesea sunt înțeleşi greșit

Oamenii inteligenți nu pot face nimic cu modul în care văd ei lumea și reacționează la ea. Aceasta de multe ori îi sperie pe alții … Deși credeți-mă, oamenii inteligenți merită să fie cunoscuți mai bine.

9. Oamenii inteligenți doresc să fie singuri
Ei știu ce vor de la viață și uneori relația nu face parte din planul lor de viață. Poate că acest lucru nu este pentru totdeauna, dar va dura atâta cât se vor simți confortabil într-o astfel de situație.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *