Actualitate

A fost completata Comisia centrala de control a declaratiilor cu privire la venituri si proprietate

Alexandru Tanase, ministrul Justitiei, Veaceslav Negruta, ministrul Finantelor si Viorel Chetraru, director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice si Coruptiei (CCCEC) au fost numiti, printr-o decizie a executivului, membri ai Comisiei centrale de control a declaratiilor cu privire la venituri si proprietate.

Comisia are drept scop sa contribuie la asigurarea si controlul veniturilor si al proprietatii demnitarilor de stat, judecatorilor, procurorilor, functionarilor publici si altor persoane cu functii de conducere.

De asemenea, cabinetul de ministri a aprobat o decizie prin care a creat si a desemnat componenta nominala a Comisiei departamentale de control a declaratiilor cu privire la venituri si proprietate. Aceasta va activa in cadrul Cancelariei de Stat si va fi condusa de ministrul de stat, Victor Bodiu. In comisie au mai fost inclusi viceministri ai finantelor, justitiei, reprezentanti ai CCCEC, Cancelariei de Stat. Crearea Comisiei si numirea componentei nominale a fost determinata de reorganizarea unor autoritati publice in actuala structura a guvernului.

Info-Prim NEO
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *