Actualitate

A fost propusă schimbarea regulamentului din tenis după ce a făcut Sharapova în meciul cu Simona

Dacă Simona Halep a spus că s-a obișnuit cu practicile Mariei Sharapova, care nu se află la prima pauză de acest gen cerută într-un moment important dintr-un meci direct, iubitorilor tenisului și nu numai nu le pică deloc bine strategia jucătoarei din Rusia.

În acest moment, regulamentul nu prevede o limită de timp pentru astfel de pauze. Brad Gilbert, unul dintre cei mai apreciați antrenori, care i-a pregătit, de-a lungul vremii, pe Andre Agassi, Andy Roddick, Andy Murray sau Kei Nishikori, propune o schimbare a normelor.

Concret, acesta consideră că pauza ar trebui limitată la 5 minute, dar și că ar trebui introduse penalizări importante la fiecare 30 de secunde trecute peste această durată.

"Evident că nu îmi place această regulă. Ar trebui să aibă voie maximum 5 minute, iar apoi, dacă nu se întorc, să fie penalizate cu câte un punct la fiecare 30 de secunde", a scris Brad Gilbert, pe contul personal de Twitter.

Acum în vârstă de 56 de ani, fostul jucător are 20 de titluri ATP în palmares, iar cea mai înaltă clasare a fost locul 4 mondial (1990). 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *