Actualitate

A luat START campania „Moldovenii sunt Români”

În cadrul campaniei, vor fi amplasate două corturi în centrul Chișinăului – în fața magazinului UNIC și în fața Poștei Centrale, iar voluntarii ODIP vor împărți pliante, ziare, vor discuta cu oamenii și îi vor informa cu privire la adevărul istoric și la apartenența noastră etnică. Scopul campaniei este de a promova adevărul istoric, valorile naționale românești și de a arăta că populația Republicii Moldova simte românește și nu își uită rădăcinile strămoșești. Corturile vor fi deschise zilnic până pe 5 iulie, de la ora 11.00 până la 19.00.

„Sunt clipe, experiențe care îți schimbă viziunile și îți oferă o experiență de neuitat. Nu rata această Campanie – pentru că este aventura verii tale!  Vino cu noi, alătură-te acțiunii noastre, trăiește o vară de neuitat și arată că tot ce faci tu contează!”, a precizat Vlad Bilețchi, președintele Platformei Civice Onoare, Demnitate și Patrie.

Surprizele nu se opresc aici.  Astfel, cei mai activi voluntari, cei care se vor remarca prin implicare civică, spirit de echipă și patriotism vor avea ocazia să participe în luna iulie la o Școală de Vară în localitatea Crevedia ( 20 km de București). Pe lângă distracția și voia bună alături de frații de peste Prut, participanții vor lua parte la cursuri generale și la ateliere și aplicații specializate, pe departamentele de lucru.  În cadrul acestei școli de vară vor participa personalități remarcante din domeniul sociologiei, istoriei, mass-media etc., care vor povesti din experiența lor și ne vor da un exemplu de onoare, demnitate și patriotism.

Școala va avea două serii de cursanți, de câte 4 zile: 13-16 iulie și 16-19 iulie. „ODIP anunță o vară de neuitat! Dacă vrei să fii parte și tu a acestei campanii și să participi la cea mai mare campanie și cea mai interesantă școală de vară, nu ezita să ne contactezi! Noi îți garantăm o vară de neuitat, multă distracție și acțiuni inedite!”, menționează reprezentanții platformei.

Pentru a putea participa în cadrul acestei campanii, doritorii pot apela la numerele de telefon: 079 644 618 sau 068 888 455 sau le pot scrie organizatorilor pe pagina de facebook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *