Eveniment

A treia ediţie a „Programului de burse Victoriabank”

„Deja al treilea an Victoriabank lansează Programul de burse Victoriabank, oferind 70 de burse de merit şi 30 de burse sociale pentru 100 cei mai sârguincioşi şi capabili studenţi din ţară. Valoarea totală a celor 100 de burse acordate constituie 650 mii lei. Susţinerea şi promovarea tinerilor talentaţi este una din direcţiile principale ale Programului de responsabilitate social-corporativa „Deschide uşile spre viitor”, a menţionat Ludmila Vangheli, vicepreşedintele BC „Victoriabank” S.A.

La concurs pot participa toţi studenţii ultimului an de studii (ciclul – I licenţă) care deţin o medie generală minimă de 9,5 – pentru bursele de merit, şi cel puţin 8 pentru bursele sociale.

Doritorii de a deveni bursieri Victoriabank sunt încurajaţi să depună până la data de 20 decembrie 2012 la sediul central al Băncii, din strada 31 August 141, un dosar care să conţină în mod obligator:

– cererea de acordare, pe numele Preşedintelui Victoriabank,
– CV-ul candidatului,
– scrisoare de intenţie,
– certificatul academic vizat de decanul facultăţii cu indicarea notei medii pentru fiecare an de studii,
– copia buletinului de identitate,
– copiile diplomelor, certificatelor şi distincţiilor obţinute pe parcursul anilor de studii universitare, sau în activităţi extracurriculare.

Mai multe detalii despre proiect găsiţi pe site-ul oficial al băncii www.victoriabank.md.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *