Tendințe

Accesoriile… sfaturi şi recomandări

 Cerceii foarte mari te arată mai plină la faţă.
Dacă eşti mică de statură, slabă sau mai plinuţă, încearcă să asortezi cordonul sau cureaua cu un accesoriu din partea de sus a corpului. De exemplu, cu cerceii, pălăria sau o eşarfă. Acest truc te va face să arăţi mai înaltă şi, în orice caz, mai bine proporţionată.
Tot pentru persoanele mai scunde se recomandă ca broşele să fie purtate pe umăr şi nu la reverul hainei. Astfel se creează, cel puţin vizual, iluzia că broşa purtată de o femeie înaltă este plasată la acelaşi nivel cu broşa unei femei mai scunde, din imediata vecinătate.
Cumpără accesoriile odată cu hainele. Este foarte greu, mai târziu, să încerci să asortezi o eşarfă cu rochia din şifonier.
Alege o eşarfă neagră în cazul în care nu ai altă opţiune care să se asorteze.
Colierele statement cu flori îţi recomand să le porţi doar seara, la petreceri. Pentru că sunt încărcate, ţinuta trebuie să fie cât mai simplă pentru ca accentul să cadă pe colier, într-un mod plăcut, fără să îţi încarce lookul.
Achiziţionează accesoriile preferate atunci când au apărut pe piaţă şi sunt în mare vogă. Aşa vei fi sigură că sunt calitative şi că vei fi prima care le va purta.

Sursa: Timpul Suplimentul "Femeia"

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *