Accident cumplit în România. Doi cetățeni din Republica Moldova au decedat

publicat în Actualitate pe 31 Iulie 2018, 15:44

Doi cetățeni moldoveni au decedat într-un accident rutier produs în dimineața zilei de astăzi, 31 iulie, pe DN 11 Brașov-Târgu Secuiesc, pe raza localității Moacșa din România. Impactul s-a produs între un autotren înmatriculat în județul Argeș și un autoturism din Moldova în care se aflau trei persoane, două decedând pe loc, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chișinău, care face referire la informațiile oferite de poliția română, accidentul s-a produs din cauza pierderii controlului asupra autoturismului de către șoferul unității de transport din Republica Moldova, mașina derapând pe contrasens, unde a fost lovită de autotren.

Șoferul autoturismului, de 28 ani, și un pasager, de 57 ani, au murit în accident. Șoferul autotrenului și un pasager din autoturism au fost transportați la spital.

Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene informează că un alt cetățean moldovean, de 37 ani, a fost rănit într-un accident rutier produs la 30 iulie pe autostrada A4 din Austria, în zona Bruck, cu implicarea a două autoturisme înmatriculate în România. Conform Poliției Landului Austria Inferioară, cetățeanul rănit a fost internat în spitalul din localitatea Baden.


Sursa: ipn.md