Astăzi 24 Februarie 2020, Luni - Ultima actualizare la ora 17:25
Abonamente

Actualitate 25 Septembrie 2017, ora 18:02

Aceste semne zodiacale sunt inseparabile. Se vor completa întotdeauna!

Marime Font

Fiecare semn zodiacal are propriile caracteristici, părți pozitive și negative, pe baza cărora oamenii deseori îşi caută perechea. De aceea, astrologii au făcut o listă cu mai multe cupluri zodiacale, care se potrivesc pentru a crea o familie și o relație puternică de lungă durată, în care fiecare partener va fi fericit.

Capricorn și Taur

Între acești nativi există “chimie” care nu se mai întâlnește în nici un cuplu zodiacal. Caracteristicile lor comune sunt: dăruire; sensibilitate; răbdare; perseverență; dragoste faţă de muncă.

Loading...


Înțelegerea reciprocă completă în sfera intimă şi admirația reciprocă face ca acest cuplu să fie cu adevărat ideal. Despre astfel de cupluri se spune că sunt “suflete pereche”.

Vărsător şi Balanță

Acești nativi îşi arată interesul reciproc chiar de la prima întâlnire. Sunt capabili să vorbească ore întregi, găsind tot mai multe subiecte de discuție interesante. Sentimentele care apar între Balantă şi Varsător, de multe ori sunt de neînțeles pentru alții, dar acest lucru nu împiedică îndrăgostiții să se bucure unul de altul și de dragostea lor.

Reprezentanții acestor două semne zodiacale pe tot parcursul vieții lor încearcă să fie independenți și diferiți de ceilalți, însă atunci când formează un cuplu, fiecare dintre ei poate face compromisuri, va ceda în faţa partenerului pentru a menține înțelegerea și armonia care face relația lor tot mai puternică.

Peşti şi Scorpion

Despre acest cuplu se poate spune că sunt creați unul pentru altul. Se atrag reciproc intuitiv, la nivel mintal. Pot avea atașamente sau interese diferite, însă opiniile similare referitor la familie și valorile comune fac cuplul lor fericit o perioadă lungă de timp.

În relația dintre Scorpioni și Pești nu există conceptul de sentimentalism excesiv sau romantism reciproc, ei își simt foarte bine partenerul și chiar gândesc uneori la fel.

Taur şi Rac

Acest cuplu poate avea o legătură emoțională și fizică foarte puternică. Îşi înțeleg partenerul complet, acceptându-l, atât extern cât și intern. Datorită acestor calități, conflictul se reduce la o conversație simplă, iar pasiunea în relație se poate menține ani de zile. Baza unei căsnicii puternice între Taur și Rac, de regulă, este sprijinul necondiționat în orice situație și recunoștință sinceră pentru crearea și dezvoltarea acestei relații.

Berbec și Vărsător

Reprezentanții acestor semne pot deveni nu doar un cuplu bun, ci şi o echipă excelentă. Entuziasmul și dorința de aventură, fac relația să fie unică. Pe lângă descoperirile care pot fi făcute zilnic în pat, acest cuplu poate călători în întreaga lume, nu se vor plictisi unul cu altul, chiar dacă petrec împreună 24 de ore pe zi. Este interesant faptul că echipa coordonată, formată din Vărsător și Berbec, se extinde nu numai în relația de familie, ci și la muncă. Aceștia pot fi parteneri excelenți, construind o afacere de familie, fără teama că munca le va distruge viața personală.

Gemeni și Vărsător

Dacă cuiva i se poate întâmpla dragoste la prima vedere, atunci va fi în acest cuplu. Potențialul creativ inepuizabil al ambilor parteneri le permite să împărtășească mereu idei, care nu vor fi respinse sau ridiculizate. Gemenii vor înțelege întotdeauna mesajul subtil al Vărsătorului, adăugând probabil ideea lor.

Reprezentanții acestui cuplu nu sunt legați unul de celălalt, își apreciază atât propria independență, cât și cea a partenerului. Ei pot petrece timpul separat, fără a se simți abandonați sau ofensați de a doua jumătate.

Rac şi Scorpion

Ambii reprezentanți au viziuni asemănătoare despre lume şi o mulțime de lucruri în comun din punct de vedere emoțional. De asemenea au interese, planuri de viață şi aspirații comune.

Îi unește calități precum: sensibilitatea, blândețea, atractivitatea. Scorpionul este fermecat de profunzimea sufletului Racului, iar începuturile creative ale Scorpionului i se par demne de admirație Racului. Pentru acest cuplu va fi absolut confortabil să tacă unul lângă altul. Acest lucru se întâmplă doar atunci când există uniunea sufletelor și înțelegerea completă, care se reflectă în continuare în toate sferele vieții lor împreună.

Leu și Săgetator

Aceste două semne de foc sunt legate de pasiune. Se bucură de viață, știu exact ce vor de la ea și sunt capabili să se ofere irevocabil unei persoane cu o viziune asemănătoare asupra lumii. Fiind un cuplu, se ajută reciproc nu numai pentru a-și atinge obiectivele, ci și pentru a-și îndeplini visurile. Completându-se și sprijinindu-se reciproc, aceste semne încep să privească lumea pozitiv, se inspiră pentru a merge mai departe spre noile provocări, doar fiind împreună.

Fecioara și Taur

Sunt două semne care aparțin aceluiași element – Pământul. O astfel de alianță va fi cu siguranță bună, indiferent dacă relația va fi romantică sau de prietenie. Dorințele lor sunt la fel de simple şi de regulă, coincid. În ciuda faptului că relația din exterior poate părea una din interes, în realitate este concentrare, practică, lipsa obiceiului de a se îngrijora pentru lucruri mărunte. La baza acestei uniuni stau sentimente profunde și sincere.

Săgetător și Berbec

Energia inepuizabilă a acestor două semne de foc poate fi comparată, probabil, cu un depozit de explozive. Energia, optimismul, entuziasmul – acestea sunt calitățile comune ale Berbecului și Săgetătorului, care își hrănesc în fiecare zi relația, făcând-o tot mai puternică.

Puterea sufletească o iau din sprijinul reciproc, fiind siguri că alături există un suport de încredere, care nu te va dezamăgi sau te va lăsa la necaz.


 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 17:00

Pentru aderarea Moldovei în UE pledează 60% dintre cetățenii. Pentru Igor Dodon ar vota doar 35%

Pentru aderarea Moldovei în UE pledează 60% dintre cetățenii. Pentru Igor Dodon ar vota doar 35% Foto: foto simbol

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, actualul președinte Igor Dodon ar lua 35% din voturi, iar liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu ar acumula 25 la sută, arată datele unui sondaj realizat de IMAS la comanda companiei „Public Media”. Cei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 16:39

INVESTIGAȚIE / Mitul calității apei din Nistru. Beneficiarii poluării

INVESTIGAȚIE / Mitul calității apei din Nistru. Beneficiarii poluării

● Nistrul este foarte poluat și prezintă pericol pentru sănătatea oamenilor; conține droguri, pesticide, preparate farmaceutice și substanțe chimice.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 24 Februarie 2020, ora: 15:31

BREAKING NEWS /// CCR a decis: Desemnarea lui Ludovic Orban nu e constituţională

BREAKING NEWS /// CCR a decis: Desemnarea lui Ludovic Orban nu e constituţională

Curtea Constituțională a stabilit că există conflict juridic de natură constituțională între Președinție și Parlament din cauza desemnării lui Ludovic Orban în funcția de premier de către șeful statului Klaus Iohannis.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 14:27

FOTO // Un cerb nobil înscris în Cartea Roșie, vânat de braconieri la Strășeni. Potrivit unor informații, poliția locală ar încerca să mușamalizeze cazul

FOTO // Un cerb nobil înscris în Cartea Roșie, vânat de braconieri la Strășeni. Potrivit unor informații, poliția locală ar încerca să mușamalizeze cazul

Un cerb nobil inclus în Cartea Roșie a Republicii Moldova ar fi fost vânat aseară de braconieri în localitatea Lozova din raionul Strășeni. Potrivit unor informații, care urmează a fi verificate, responsabili din cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni ar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 14:24

Crimă la STRĂȘENI. Un bărbat și-ar fi înjunghiat soția, cu care se află în proces de divorț și a lăsat-o să zacă într-un șopron

Crimă la STRĂȘENI. Un bărbat și-ar fi înjunghiat soția, cu care se află în proces de divorț și a lăsat-o să zacă într-un șopron

 Ofițerul de presă de la IP Strășeni, Silvia Vetcu, a declarat că la 23.02.2020, ora 16:22 poliția din Strășeni a fost sesizată prin intermediul serviciului 112, de un locuitor al s. Dolna r. Strășeni în vârstă de 43 ani, care a comunicat că soția sa, s-a tăiat la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 13:23

ULTIMA ORĂ /// COD GALBEN la nivel național privind noul coronavirus

ULTIMA ORĂ /// COD GALBEN la nivel național privind noul coronavirus

„Se contată gradul de alertă Cod galben la nivel național referitor la situația epidemiologică prin infecția cu COVID -19 existând riscul posibil de declanșare a urgenței de sănătate”, se arată în proiectul de hotărâre al Comisiei pentru sănătate publică, întrunită astăzi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 13:13

opinie Este cazul unificării Irlandei relevant pentru o posibilă reunificare a României cu Republica Moldova?

Este cazul unificării Irlandei relevant pentru o posibilă reunificare a României cu Republica Moldova?

Fine Gael avea toate datele pentru a câştiga alegerile din Irlanda organizate pe data de 9 februarie. Liderul său, Leo Varadkar, a devenit cel mai tânăr prim - ministru al Irlandei, la 38 de ani, cu trei ani în urmă. Negocierile UE cu Marea Britanie legate de Brexit au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:48

Conducere de vârf a CHEFUIT la Ambasada Rusă alături de reprezentanții regimului marionetă de la Tiraspol

Conducere de vârf a CHEFUIT la Ambasada Rusă alături de reprezentanții regimului marionetă de la Tiraspol

Mai mulți oficiali moldoveni, inclusiv președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi și unii miniștri din Guvernul Chicu, au participat ieri, 23 februarie, la „primirea solemnă” organizată de Ambasada Federației Ruse la Chișinău cu ocazia zilei armatei sovietice de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:42

CORONAVIRUS /// Pieţele internaţionale sunt în CĂDERE LIBERĂ

CORONAVIRUS /// Pieţele internaţionale sunt în CĂDERE LIBERĂ

Bursa de la Bucureşti a deschis luni dimineaţă în scădere cu 3%, pe fondul informaţiilor legate de extinderea coronavirus, acţiunile Banca Transilvania marcând un minus de 3,12%, cele ale BRD cu -2,9%, Purcari Wineries -5,9% şi Romgaz -3,8%.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:36

SONDAJ /// 65% din cetățeni SUNT ÎMPOTRIVA unei „guvernări” pd-psrm

SONDAJ /// 65% din cetățeni SUNT ÎMPOTRIVA unei „guvernări” pd-psrm

Întrebați, care este cea mai bună soluție pentru Republica Moldova, doar 35% din respondenți ar fi spus că ar fi Colaborarea/coaliţia PSRM cu PDM. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:33

Andrian Candu îl acuză pe Nichiforciuc că ar avea afaceri NEDECLARATE în România și R. Moldova

Andrian Candu îl acuză pe Nichiforciuc că ar avea afaceri NEDECLARATE în România și R. Moldova

Liderul grupului „Pro Moldova” Andrian Candu spune că sunt foarte mulți democrați nemulțumiți de situația din partid și „sunt pe punctul de a se determina cu ieșirea lor din PDM” și sunt așteptați în echipa „Pro Moldova”, care se va transforma...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:01

Viktor Gușan, oligarhul de la Sheriff, deține imobile, o insulă, terenuri în Ucraina dar și pașaport

Viktor Gușan, oligarhul de la Sheriff, deține imobile, o insulă, terenuri în Ucraina dar și pașaport

Oligarhul din regiunea separatistă transnistreană, Viktor Gușan, unul dintre conducătorii holdingului Sheriff, are afaceri și un imperiu imobiliar în Ucraina, se arată într-o investigație a Europei Libere. Afaceristul separatist este considerat beneficiarul numărul unu urmare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 11:55

SIBIU: Spaţiu special amenajat pentru pacienţi suspecţi de CORONAVIRUS la Spitalul Judeţean

SIBIU: Spaţiu special amenajat pentru pacienţi suspecţi de CORONAVIRUS la Spitalul Judeţean

 Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu are pregătit un spaţiu special, amenajat în cadrul Secţiei Clinice Boli Infecţioase, pentru izolarea pacienţilor suspecţi de coronavirus, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Decebal Todăriţă....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 11:50

De teama coronavirusului, autoritățile chineze au amânat Congresul Partidului Comunist

De teama coronavirusului, autoritățile chineze au amânat Congresul Partidului Comunist

Autoritățile chineze au amânat Congresul Partidului Comunist, care trebuia să aibă loc în Beijing, de teama coronavirusului. Anunțul a fost făcut astăzi, în contextul în care numărul morților a se apropie de 2.600 doar în China.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 11:32

Motivul surprinzător pentru care ești tot timpul obosit

Motivul surprinzător pentru care ești tot timpul obosit

Ti se intampla sa te straduiesti din rasputeri sa ramai treaz in timpul zilei si te simti stors de vlaga cand ajungi acasa? In ultima perioada te confrunti cu oboseala, ameteala usoara si pierderile de memorie?

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 11:27

Ce NU trebuie să faci sub nicio formă cu laptele bebelușului

Ce NU trebuie să faci sub nicio formă cu laptele bebelușului

Un cuplu din Statele Unite a fost acuzat de uciderea pruncului lor de numai 10 saptamani dupa ce au diluat laptele cu apa. Se pare ca cei doi cumparau lapte matern sau il primeau din donatii si, pentru a avea mai mult timp l-au indoit cu apa. Acest lucru a dus la reducerea nivelului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 11:07

Italienii golesc rafturile magazinelor, în goana după provizii. În farmacii nu se mai găsesc măști - FOTO

Italienii golesc rafturile magazinelor, în goana după provizii. În farmacii nu se mai găsesc măști - FOTO

Italia este prima țara din Europa care plasează orașe întregi în carantină în încvercarea de a opri răspândirea coronavirusului. Cele mai afectate sunt regiunile Lombardia și Veneto, din nordul Italiei, peste 10 orașe au fost plasate în carantină. De...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 10:46

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, LUNI 24 FEBRUARIE 2020. Încă domină Peștii și azi!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, LUNI 24 FEBRUARIE 2020. Încă domină Peștii și azi!

Luna Noua in Pesti, ultima din anul astrologic ce se va incheia in 20 martie o data cu intrarea Soarelui in prima zodie, Berbec, dand astfel startul unui nou an astrologic. Luna este si azi inca in Pesti, pictand lumea in culori pastel si mentinandu-ne o stare de ceata a mintii si de oarecare...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 24 Februarie 2020, ora: 10:31

Ce se întâmplă cu corpul uman după ce este infectat cu coronavirus

Ce se întâmplă cu corpul uman după ce este infectat cu coronavirus

Primele simptome în cazul infecției cu coronavirus sunt tusea, febra peste 38 de grade şi respiraţia scurtă și dificilă. În cazul infecţiei cu COVID-19 se formează mici găuri în plămâni, ca un fagure de miere, ca urmare a răspunsului anormal al sistemului imun

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 10:24

10 lucruri importante pe care să le știi despre coronavirus COVID-19!

10 lucruri importante pe care să le știi despre coronavirus COVID-19!

Situația privind coronavirusul este îngrijorătoare. Haideți să avem mai multă grijă de noi! Câteva sfaturi sunt mereu binevenite. Așadar, ce trebuie să știm până în acest moment despre coronavirus COVID-19

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 10:00

Forţele din estul Libiei anunţă că au ucis în lupte 16 soldaţi turci

Forţele din estul Libiei anunţă că au ucis în lupte 16 soldaţi turci

  Forţele loiale comandantului ce controlează estul Libiei Khalifa Haftar au anunţat, duminică, că au ucis 16 soldaţi turci în ultimele săptămâni, la o zi după ce Turcia a recunoscut că a pierdut mai mulţi "martiri" în luptele din ţara...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 09:34

Focuri de armă, la Cimișlia. Bărbat împușcat mortal

Focuri de armă, la Cimișlia. Bărbat împușcat mortal

La 23 februarie 2020, în jurul orei ora 17.45, în Serviciul de gardă a parvenit informația telefonică, un bărbat în vârstă de 65 ani, locuitor al raionului Cimislia, în urma unui conflict la domiciliul unui consatean în vârstă de 65ani, a efectuat...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)