Actualitate

Aceste semne zodiacale sunt inseparabile. Se vor completa întotdeauna!

Capricorn și Taur

Între acești nativi există “chimie” care nu se mai întâlnește în nici un cuplu zodiacal. Caracteristicile lor comune sunt: dăruire; sensibilitate; răbdare; perseverență; dragoste faţă de muncă.

Înțelegerea reciprocă completă în sfera intimă şi admirația reciprocă face ca acest cuplu să fie cu adevărat ideal. Despre astfel de cupluri se spune că sunt “suflete pereche”.

Vărsător şi Balanță

Acești nativi îşi arată interesul reciproc chiar de la prima întâlnire. Sunt capabili să vorbească ore întregi, găsind tot mai multe subiecte de discuție interesante. Sentimentele care apar între Balantă şi Varsător, de multe ori sunt de neînțeles pentru alții, dar acest lucru nu împiedică îndrăgostiții să se bucure unul de altul și de dragostea lor.

Reprezentanții acestor două semne zodiacale pe tot parcursul vieții lor încearcă să fie independenți și diferiți de ceilalți, însă atunci când formează un cuplu, fiecare dintre ei poate face compromisuri, va ceda în faţa partenerului pentru a menține înțelegerea și armonia care face relația lor tot mai puternică.

Peşti şi Scorpion

Despre acest cuplu se poate spune că sunt creați unul pentru altul. Se atrag reciproc intuitiv, la nivel mintal. Pot avea atașamente sau interese diferite, însă opiniile similare referitor la familie și valorile comune fac cuplul lor fericit o perioadă lungă de timp.

În relația dintre Scorpioni și Pești nu există conceptul de sentimentalism excesiv sau romantism reciproc, ei își simt foarte bine partenerul și chiar gândesc uneori la fel.

Taur şi Rac

Acest cuplu poate avea o legătură emoțională și fizică foarte puternică. Îşi înțeleg partenerul complet, acceptându-l, atât extern cât și intern. Datorită acestor calități, conflictul se reduce la o conversație simplă, iar pasiunea în relație se poate menține ani de zile. Baza unei căsnicii puternice între Taur și Rac, de regulă, este sprijinul necondiționat în orice situație și recunoștință sinceră pentru crearea și dezvoltarea acestei relații.

Berbec și Vărsător

Reprezentanții acestor semne pot deveni nu doar un cuplu bun, ci şi o echipă excelentă. Entuziasmul și dorința de aventură, fac relația să fie unică. Pe lângă descoperirile care pot fi făcute zilnic în pat, acest cuplu poate călători în întreaga lume, nu se vor plictisi unul cu altul, chiar dacă petrec împreună 24 de ore pe zi. Este interesant faptul că echipa coordonată, formată din Vărsător și Berbec, se extinde nu numai în relația de familie, ci și la muncă. Aceștia pot fi parteneri excelenți, construind o afacere de familie, fără teama că munca le va distruge viața personală.

Gemeni și Vărsător

Dacă cuiva i se poate întâmpla dragoste la prima vedere, atunci va fi în acest cuplu. Potențialul creativ inepuizabil al ambilor parteneri le permite să împărtășească mereu idei, care nu vor fi respinse sau ridiculizate. Gemenii vor înțelege întotdeauna mesajul subtil al Vărsătorului, adăugând probabil ideea lor.

Reprezentanții acestui cuplu nu sunt legați unul de celălalt, își apreciază atât propria independență, cât și cea a partenerului. Ei pot petrece timpul separat, fără a se simți abandonați sau ofensați de a doua jumătate.

Rac şi Scorpion

Ambii reprezentanți au viziuni asemănătoare despre lume şi o mulțime de lucruri în comun din punct de vedere emoțional. De asemenea au interese, planuri de viață şi aspirații comune.

Îi unește calități precum: sensibilitatea, blândețea, atractivitatea. Scorpionul este fermecat de profunzimea sufletului Racului, iar începuturile creative ale Scorpionului i se par demne de admirație Racului. Pentru acest cuplu va fi absolut confortabil să tacă unul lângă altul. Acest lucru se întâmplă doar atunci când există uniunea sufletelor și înțelegerea completă, care se reflectă în continuare în toate sferele vieții lor împreună.

Leu și Săgetator

Aceste două semne de foc sunt legate de pasiune. Se bucură de viață, știu exact ce vor de la ea și sunt capabili să se ofere irevocabil unei persoane cu o viziune asemănătoare asupra lumii. Fiind un cuplu, se ajută reciproc nu numai pentru a-și atinge obiectivele, ci și pentru a-și îndeplini visurile. Completându-se și sprijinindu-se reciproc, aceste semne încep să privească lumea pozitiv, se inspiră pentru a merge mai departe spre noile provocări, doar fiind împreună.

Fecioara și Taur

Sunt două semne care aparțin aceluiași element – Pământul. O astfel de alianță va fi cu siguranță bună, indiferent dacă relația va fi romantică sau de prietenie. Dorințele lor sunt la fel de simple şi de regulă, coincid. În ciuda faptului că relația din exterior poate părea una din interes, în realitate este concentrare, practică, lipsa obiceiului de a se îngrijora pentru lucruri mărunte. La baza acestei uniuni stau sentimente profunde și sincere.

Săgetător și Berbec

Energia inepuizabilă a acestor două semne de foc poate fi comparată, probabil, cu un depozit de explozive. Energia, optimismul, entuziasmul – acestea sunt calitățile comune ale Berbecului și Săgetătorului, care își hrănesc în fiecare zi relația, făcând-o tot mai puternică.

Puterea sufletească o iau din sprijinul reciproc, fiind siguri că alături există un suport de încredere, care nu te va dezamăgi sau te va lăsa la necaz.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *