Finanţe

Achitând cu cardul VISA de la Victoriabank, deveniţi campioni!

Deşi evenimentul propriu-zis va începe în luna august, spiritul competiţiei se simte, iar câştigătorii nu întârzie să apară. Protagonişti sunt deţinătorii de carduri Visa de la Victoriabank care, în perioada 15 martie – 15 iunie curent, de fiecare dată când fac tranzacţii cu cardul sunt înscrişi automat la o campanie promoţională cu tombole lunare şi premii garantate, unde au şansa să câștige Marele Premiul – 2 călătorii, fiecare pentru câte 2 persoane la Jocurile Olimpice 2012 din Londra.

Competiţia se dă pe tot teritoriul ţării, în rândul tuturor deţinătorilor cardurilor Visa de la Victoriabank. Tombolele se desfăşoară lunar, cu extrageri de premii olimpice. Punctul culminant, dar şi cel mai important este marea extragere, de la finalul promoţiei din data de 18.06.2012 la care vor participa toate tranzacţiile şi unde vor fi extrase, 2 călătorii la Jocurile Olimpice 2012 din Londra, fiecare a câte 2 persoane.
Recent au fost desemnaţi câştigătorii a celei de a II tombolă care deja şi-au ridicat premiile olimpice. Cu cât mai multe achitări, cu atât mai multe șanse de a intra în posesia Marelui Premiu!

În perioada promoţiei, Victoriabank nu percepe comision pentru deschiderea cardurilor Visa, astfel cine nu este deţinător a cardului Visa Electron de la Victoriabank, poate acum să-l obţină gratuit, mai ales că a fost elaborat după un design unic, caracteristic evenimentului.
Promoţia devine şi mai tentantă când vine vorba de premiile garantate. Deţinătorii cardurilor Visa de la Victoriabank care efectuează în perioada 16 mai – 15 iunie 2012 cel puţin 20 sau 50 tranzacţii cu cardul Visa de la Victoriabank, pot solicita, la orice filială Victoriabank unul din premiile garantate. Astfel, pentru 20 de tranzacții clienții pot primi un set maiou și chipiu sau o cană turistică sau un rucsac, iar pentru 50 de tranzacții pot obține un set accesorii sportive sau o geantă sportivă sau un termos.

Pe pagina de Facebook a băncii este organizat concursul „Victoriabank Vă provoacă la competiţie!”, primul concurs online de fotografie cu tematică sportivă. Pentru a participa, doritorii trebuie să posteze direct pe pagina de Facebook a Victoriabank/Victoriashopping – o fotografie în care este surprins că face sport. Concursul va fi câştigat de autorii a căror fotografii vor acumula cele mai multe „like-uri” sau „share-uri”. Premiile olimpice sunt un cort pentru turism, 2 genţi frigider pentru picnic şi 3 genţi sportive!

Bucurați-vă de o vară plină de evenimente sportive şi nu rataţi şansa de a câştiga premiile puse în joc de Victoriabank.
Mai multe detalii şi informaţii despre promoţie, premii, metodele de selectare a câştigătorilor puteţi afla pe site-ul băncii sau pe pagina oficială de Facebook, unde aveţi posibilitatea să adresaţi şi întrebări. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *