Actualitate

Achitarea prin PayPal este disponibilă în Rep. Moldova

Cumparatorii se simt mult mai încrezuți acum când cumpăra online, deoarece PayPal nu divulga detaliile financiare și oferă ajutor în returnarea fondurilor în caz că ceva nu merge bine. La rândul lor vizatorii la fel se simt în siguranța acceptând plata de la un uomparator de pe piața nouă, când PayPal autorizează plata.

“Oportunitatea comerțului electronic din Moldova nu trebuie sa fie subestimată. În 2014, venitul transfrontalier PayPal a constituit aproape 1/4 din volumul total de plată al companiei pentru acel an. Cu cit mai mulți oameni au încredere in PayPal, cu atât businessul din Moldova are o șansă mai mare să-și sporească veniturile” – a relatat Damien Perillat, Directorul General PayPal din Centrul și Estul Europei.

Potrivit unui sondaj făcut de Ipsos Vantis, 41% dintre cumparatori ai pieței – cheie din Europa folosesc PayPal când cumpăra online. În republica Cehă, Grecia, Ungaria, România și Polonia, vizatorii care accepta PayPal și-au mărit volumul de plăți cu aproximativ 48% în prima jumătate a anului 2014 față de accesai perioada a lui 2013.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *