Femeia

Acordă-ţi două ore de frumuseţe acasă

A fi frumoasă şi a avea stil nu înseamnă doar să ai o garderobă plină cu haine moderne, cumpărate după ultimele tendinţe. Pentru majoritatea dintre noi, a fi frumoasă înseamnă a fi mereu îngrijită, a avea grijă de cele mai mici detalii… Chiar şi unghiile trebuie să fie lăcuite perfect, fără mici ciobituri la vârfuri. Din dorinţa de a arăta cât mai bine, mergem tot mai des la saloanele de înfrumuseţare, la coafeze şi cosmeticiene care ne ajută să ne menţinem în cea mai bună formă şi ne revigorează imaginea. Aici stăm ore întregi pentru ca imaginea pe care o vedem în oglindă să fie pe placul inimii noastre şi a dorinţelor din ce în ce mai exigente.

Pentru a economisi timpul preţios, dar şi pentru a arăta mereu ca scoasă din cutie, Femeia îţi propune un „plan de bătaie” pe care îl poţi testa acasă. În numai două ore vei arăta impecabil din cap până în picioare. Spălatul pe păr, vopsitul sprâncenelor şi pensatul, manichiura şi pedichiura sau chiar epilatul se pot realiza cu o mare uşurinţă în propriul tău salon. Pentru aceasta nu ai nevoie decât de o trusă de manichiură, de lacurile de unghii preferate şi… de un aparat de epilat.

Şedinţa de frumuseţe poate începe cu o baie caldă şi relaxantă, sau un duş prelungit. Porii se deschid, iar epilatul nu va mai fi chinuitor. După ce ai ieşit de la duş poţi să te pensezi repede, apoi să aplici vopseaua colorantă pe sprâncene. După 10 minute ai sprâncene „noi”. În acest timp în care stai cu vopseaua pe sprâncene poţi să te ocupi de unghii – tăierea pieliţelor care acum după baie sunt moi şi numai bune de îndepărtat, dar şi pilirea unghiilor se pot realiza rapid. După ce ai încheiat manichiura şi ai îndepărtat vopseaua de pe sprâncene, poţi aplica pe faţă o mască preparată acasă, în funcţie de tipul de ten. Masca trebuie menţinută vreo 10-15 minute, timp în care poţi să te epilezi. Chiar dacă primele şedinţe vor fi un pic dureroase, dar nu chinuitoare, vei vedea că în timp epilatul nu va mai fi o problemă. După nici două luni de folosire a aparatului de epilat vei ajunge să-l mânuieşti cu o foarte mare pricepere. Avantajele aparatului de epilat sunt multiple. În primul rând, te poţi epila oricând ai nevoie, fie şi la miezul nopţii. Costurile se acoperă destul de repede, iar vara nu vei mai fi stresată că la doar o săptămână de când te-ai epilat cu ceară nu mai poţi purta fuste sau rochiţe, din cauza firişoarelor de păr care încep să-şi facă simţită prezenţa. Aparatul se montează uşor, iar dacă este folosit cum trebuie poţi să te bucuri de el câţiva ani. Chiar în condiţiile în care este utilizat săptămânal şi folosit şi doar pentru câteva fire răzleţe crescute la intervale mici de timp.

După ce ai finalizat şedinţa de epilare, poţi să-ţi usuci părul şi să-l coafezi. Colorarea unghiilor cu lac este ultimul pas pe care îl faci în şedinţa de frumuseţe care a avut loc la tine acasă.
E greu? În speranţa că nu vi se pare greu de realizat, vă lăsăm acum să vă acordaţi cele două ore de frumuseţe. În cazul în care vă veţi obişnui cu acest ritual, în doar două ore veţi arăta ca scoase din cutie. 

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *