Tendințe

Adă primăvara în garderoba ta

Culori vii sau pasteluri, imprimeuri zburătoare ori alb imaculat – în noul sezon, avem liber la a face combinaţii inedite şi a ne distra cu piesele din garderobă.

Pe aripile păsărilor

Cu o rândunică nu se face primăvară. De aceea, creatorii de modă au decis să utilizeze imprimeuri cu păsări, pe care le poţi găsi în stoluri pe rochii, fuste, bluze sau chiar pantaloni. Colibri, vrăbii, lebede sau fazani au fost inspiraţia designerilor. Cu siguranţă, o piesă cu un astfel de imprimeu are puterea să te înveselească imediat!

Abdomenul la vedere

Trebuie să atenţionez – Doar când este vorba de unul bine lucrat la sală! Creatorii de modă au făcut un pact şi au scos la înaintare abdomenul, ascunzând în schimb picioarele. Nu, nu s-au inspirat din vechile videoclipuri ale lui Britney Spears, ci din imaginea seducătoare a Sophiei Loren şi din senzualitatea hainelor purtate de Brigitte Bardot. Cheia acestei tendinţe este să dezgoleşti doar o mică parte din abdomen.

Silueta sezonului – talia joasă

Deceniul care a făcut cea mai mare vâlvă pe podiumuri a fost cel al anilor ’20. Putem da vina pe regizorul Baz Luhrmann şi al său remake după filmul/romanul „Marele Gatsby”, care va fi lansat în această vară. Cert este că stilul flapper al eroinei Daisy Buchanan, caracterizat prin rochiile croite pe lângă liniile corpului, cu talia joasă – vor face noi victime în această vară.

Gust de îngheţată

Abia aştept să înceapă adevăratul sezon cald, pentru a mă bucura de o îngheţată răcoritoare, cu gust de piersici şi căpşuni, sub arşiţa amiezii. Cam astfel de pofte mi-au trezit noile culori ale sezonului. Piese în roz, galben, verde, albastru-pal sunt o binecuvântare ochiului nostru, mai ales după culorile vibrante de anul trecut.

Valurile mării

Dacă visezi apă întinsă, mare sau ocean, înseamnă că te aşteaptă o perioadă de trăiri intense. Asta o spun cei cu interpretarea visurilor. Designerii însă s-au trezit şi au creat noi piese inspirate din adâncul apelor – genţi în formă de scoici, rochii ce aduc a recife de corali sau coliere în forma unui dinte de rechin.

Silvia Ursu

Timpul Suplimentul Femeia 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *