Actualitate

Adevărul despre durerile de ficat

Ficatul folosește ingredientele absorbite, reglează nivelul de glucoză din sânge, sprijină digestia grăsimilor și este responsabilă de detoxifierea și eliminarea toxinelor. Însă ficatul trebuie să facă față și multor substanțe nocive că nici un alt organ. Consumul de alcool îngreunează funcția ficatului, chiar dacă se consumă alcool de 2 sau 3 ori pe săptămâna. Nivelul de toxine din organism poate schimbă chiar și culoarea și textură pielii.

O dietă care este prea grasă sau una cu prea mult zahăr este de asemenea o presiune suplimentară asupra ficatului. Consumul de alimente prelucrate și alimentele ambalate, de obicei, umplute cu conservanți, încentinesc funcția hepatica. Chiar dacă chipsurile și alte gustări ar putea să aibă un gust bun, incluzând arome, coloranți și alte substanțe folosite în producție, vor ajunge ca toxine în ficat.

Administrarea de medicamente, chiar și pe cele pe care le luați cu o frecvență regulată, cum ar fi hormonii, anticconcepționale, antibiotice sau remedii împotrivă tensiunii arteriale. Toate aceste substanțe farmaceutice sunt în aceeași categorie. Iar în momentele în care substanțele nu sunt ușor metabolizate, acestea vă pot afecta ficatul.

Fumatul și excesele alimentare. Ficatul, ca organ, este pregătit să funcționeze normal când este hrănit în mod regulat, în cantități mici și cu alimente sănătoase.
Acest lucru este important pentru suportul nutrițional fiziologic al ficatului și al organului auxiliar, vezica biliară.

Adevărul despre durerile de ficat este că ficatul nu doare. Însă de unde apare durerea din partea dreaptă? Durerile de ficat sunt corelate cu afecțiunile care duc la inflamarea ficatului. printre aceste afecțiuni pot fi ciroza hepatica, hepatita, ficatul gras, insuficiență hepatică.

Cercetătorii au descoperit că există ingrediente naturale care ajută la eliminarea toxinelor și ajută de asemenea la o detoxifiera completă și eficientă.

B!TONIC Terra Liver conține cele 3 ingrediente protectoare ale ficatului:

• extractul de colină
• extractul de anghinare
• extract de turmeric
• piper negru – care are un efect de promovare a digestiei și mărește semnificativ absorbția curcumei din turmeric prin biodisponibilitatea sa.

Această combinație ne protejează ficatul de supraîncărcare cu toxine și de influențele dăunătoare.
Capsulele pentru detoxifierea hepatică curăță în mod natural corpul și contribuie la o funcțiune hepatică sănătoasă. Ingredientele naturale reduc depunerile, elimină toxinele dăunătoare și produsele metabolice reziduale în sistemul digestiv.

Şi da, oferiţi o mână de ajutor ficatului, nu-l lăsaţi singur în faţa atâtor provocări alimentare.

Terra Liver de la Bitonic e tocmai soluţia potrivită – acum cu 10% reducere până pe 10.05.2018. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *