Astăzi 18 Februarie 2018, Duminică - Ultima actualizare la 17 Februarie 2018
Abonamente

Actualitate 14 Septembrie 2017, ora 10:24

Adrian Ursu face lumină în scandalul tortului la o nuntă. „Am să vă înec în Nistru!”

Marime Font

Zilele trecute, pe o rețea socială a apărut o postare despre tortul pregătit de Irina Negară, soția interpretului Adrian Ursu, pentru o nuntă. Mirele și mireasa s-au arătat indignați de decorul tortului și au pornit un adevărat scandal pe internet. Însă Adrian Ursu a decis să facă lumină în acest caz, povestind detaliile pe îndelete.

„Nunta fără tortă de la Irina Negara si cu o înjurătură pentru clienti!" Cu multe luni înainte de nunta noastră ce a avut loc pe 6 septembrie 2017, eu am avut grijă sa comand tortă la deja vestita Irina Negară. Designul și umplutura am confirmat personal cu doamna în cauză, pentru ca să ma asigur că torta va fi așa cum mi-o doresc și în același moment să se combine cu restul decorului... . La întrebările mele de ce torta e diferită de ceea ce am comandat noi, ea a spus că nu este o patiserie si design-urile le face așa „cum vrea ea”, scria mireasa pe facebook.

Totuși, soțul Irinei Negara, Adrian Ursu a venit și el cu o replică. Potrivit interpretului, mirii au fost inadecvați și comportamentul lor a fost urât. 


Vedeți mai jos declarația miresei:

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Credința și minunile (III)

Legătura dintre vindecare și credință este una foarte puternică, dar are loc în plan spiritual. Credința vie și lucrătoare duce la vindecarea sufletului nostru, la sănătatea duhovnicească. Nu întotdeauna și la cea trupească, cum ne place să credem.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 14 Februarie 2018, de Constantin Tănase

„Azilul singuraticilor”, fragment din cartea „Groapa cu lei”, 2014

Există un paradox, care doar aparent e paradox: omul, fiind sută la sută ființă socială, care „înnebunește” în singurătate în aceeași măsură în care are nevoie de parteneri sociali. Cândva eram și eu înclinat să cred că singurătatea e apanajul,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Accesul la literatură

Întotdeauna mi s-a părut nedrept că literatura își croiește mai greu drumul prin lume decât arta plastică, pentru că – spre deosebire de cea din urmă – are nevoie de traducere. Și cu cât e mai săracă țara, cu atât mai puține sunt căile de acces la literatura...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Februarie 2018, de George Simion

Igor cel Fără de Țară

Chiar în aceste zile și în săptămânile și lunile, care vor urma, R. Moldova se unește cu România, comună cu comună, localitate cu localitate, om cu om. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Februarie 2018, de Răzvan Munteanu

(I)logica rusă

Tensiunile dintre NATO și SUA, pe de-o parte, și Federația Rusă, pe cealaltă parte, ating, din păcate, cote din ce în ce mai ridicate, fiind evident că asistăm la cea mai rece relație pe axa Washington-Moscova, de după căderea Zidului Berlinului.

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul