Actualitate

Află care e cel mai bun furnizor de internet

Acestea nu s-au lăsat neobservate, fapt pentru care Concernul StarNet a fost nominalizat, de revista VipMagazin, la concursul Brandul Anului, categoria Telecomunicații și IT. StarNet s-a dovedit a fi primul printre concurenții din subcategoria Internet provideri + tv.

Am fost onorați să ajungem nominalizați printre cele mai bune branduri IT din țara noastră, dar rezultatele, care ne-au adus premiul mare, ne-au surprins și cu siguranță ne vor inspira să muncim și mai mult pentru a aduce bucuria inovației clienților noștri. Anul acesta a fost unul plin de eforturi și dedicație din partea fiecărui membru a echipei StarNet pentru a îmbunătăți și perfecționa calitatea serviciilor.

Această distincție vorbește despre faptul că într-adevăr ne conducem după o cultură corporativă la baza căreia stă satisfacerea clientului și nemijlocit contribuim la schimbarea și prosperarea acestei țări. Suntem fermi, ambițioși și inspirați să aducem și în continuare, în fiecare casă, soluții de comunicații electronice de ultimă generație, a menționat Aurelia Salicov, Director StarNet Soluții.

Echipa StarNet trăiește emoții deosebite și este motivată să confirme această poziție pe piață și în continuare. În acest sens, se vor depune eforturi, astfel încât fiecare regiune a Moldovei să fie asigurată cu soluții tehnologice de ultimă generație, echipamente performante, rețele optice de generație nouă, aplicații și sisteme inteligente, toate pentru ca orice cetățean să se dezvolte ritmic, să experimenteze cele mai diverse experiențe TV și să poată comunica și împărți succesele cu cei dragi.

StarNet aduce mulțumiri clienților loiali pentru încredere și suținere!

StarNet – Noi schimbăm viitorul!

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *