Actualitate

Află dacă zodia ta se numără printre cele mai puternice

Cea mai puternică zodie
Vei fi surprinsă să afli că cea mai puternică zodie este nimeni alta decât zodia Pești. Nativii sunt foarte romantici și gentili, dar în același timp sunt pregătiți să înfrunte orice provocare a vieții.

Cea mai sexy zodie
Când spui sexy, te gândești la Berbec. Nu sunt ei poate cei mai frumoși, dar au darul de a-i atrage ca un magnet pe cei din jur. Datorită carismei lor, mulți pretendenți stau deja la rând.

Cea mai de încredere zodie
Aceasta este, cu siguranță, zodia Fecioară. Loiali și grijulii, nativii Fecioară au grijă de semeni și se dedică cu totul casei și familiei.

Cea mai drăguță zodie
Câștigătoare este zodia Săgetător, căci natura a fost mai mult decât darnică cu acești nativi. Cu o frumusețe remarcabilă, persoanele născute sub semnul zodiei Săgetător au lipici și sunt extrem de mulțumiți de modul în care arată.

Cea mai norocoasă zodie
Fără doar și poate, cea mai norocoasă zodie este zodia Gemeni. Nativii sunt mereu optimiști cu privire la viitor și, fără să facă mai nimic, au noroc cu carul. Sunt genul de oameni care se află întotdeauna la locul și momentul potrivit.

Cea mai comunicativă zodie
Premiul pentru cea mai comunicativă zodiei revine nativilor Balanță, care s-ar împrieteni cu oricine și ar discuta despre orice, fără să conteze diferențele dintre persoane.

Cea mai strălucitoare zodie
Poate ți se pare previzibil, dar nativii Vărsător dețin titlul de cea mai strălucitoare zodie. Originali, la modă și cu un stil aparte, aceștia se comportă ca o celebritate pe covorul roșu. Acaparează atenția oriunde ar merge.

Cea mai secretoasă zodie
Aceasta este zodia Capricorn! Nu numai că nu își împart gândurile, dar cu greu îi poți citi pe acești nativi, destul de introvertiți.

Cea mai cuminte zodie
Există și zodii cuminți. Poate cea mai cea este chiar zodia Rac. Nativii acestui semn iubesc familia, copiii, viața de cuplu și militează pentru iubire, dreptate și gingășie. Sunt exact ca niște îngeri!

Cea mai profundă zodie
Scorpionul este o zodie greu de înțeles, dar cu o profunzime de ordin filosofic. Orice ar spune, cuvintele și gesturile nativilor pot fi analizate și interpretate în amănunt.

Cea mai elaborată zodie
Nativii Taur primesc titlul de cea mai elaborată zodie, căci ei știu cum să se comporte în societate, cum să își păstreze finețea și eleganța, dar mai ales integritatea.

Zodia de neuitat
O zodie pe care nu ai cum să o uiți cu ușurință dacă o întâlnești este nimeni alta decât zodia Leu. Grație atitudinii lor regale, acești nativi își vor lăsa amprenta pe sufletul tău și te vor uimi de la primul gest.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *