Actualitate

Aguero a intrat în istoria Premier League! Golul din derby-ul cu Liverpool stabileşte un record incredibil. City s-a impus cu 5-0 în duelul cu „cormoranii”

 

"Cormoranii" au fost mai periculoși în startul meciului, însă City a punctat prima prin Aguero, care l-a depășit cu ușurință pe Mignolet la capătul unui contraatac rapid al gazdelor.

În minutul 37, Mane l-a făcut KO pe goalkeeperul lui City, la o fază petrecută în afara careului de 16 metri, în care ambii jucători au urmărit mingea, însă Mane a ridicat piciorul prea sus, la nivelul feței lui Ederson. Mijlocașul ofensiv din trupa lui Klopp a văzut direct cartonașul roșu.

După eliminarea lui Mane, meciul a curs într-o singură direcție, iar City a mai punctat de patru ori până la final. Jesus și Sane au făcut "dubla", iar cel din urmă a marcat și golul meciului, cu un șut imparabil din afara careului.

Manchester City capătă astfel un avans de trei puncte față de Liverpool și urcă pe primul loc, cel puțin până la meciul dintre Manchester United și Stoke City.

"Decizia capitală din întregul meci a fost eliminarea lui Mané. Nu cred că trebuia dat cartonaș roșu. A fost vorba de ghinion, un accident"
Jurgen Klopp, antrenor Liverpool

"O absurditate eliminarea lui Sadio Mané! O absurditate!"
Gary Lineker, fost internațional englez"Nu cred că e de «roșu» intrarea lui Mané. El e cu ochii la minge, nicio intenție de a lovi. Arbitrul a distrus meciul"
Gary Neville, fost internațional englez

56 de assisturi a adunat De Bruyne din sezonul 2013-2014. Cele mai multe din Top 5 campionate Europa;
124 de goluri a înscris Aguero în campionatul Angliei. Cel mai prolific jucător non-european din istoria Premier;
91 la sută a fost acuratețea paselor lui Man. City! Liverpool, 77 la sută. Ocazii 11-4


 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *