Actualitate

AIESEC demarează campania de recrutare a noilor membri

În cadrul organizaţiei aceştia au posibilitatea de a se dezvolta multilateral şi de a aplica în practică cunoştinţele de la universitate. Astfel, aceştia au posibilitatea de aşi consolida viitoarea carieră încă din primii ani de studii.

Președintele AIESEC Chișinău, Mihaela Iurașcu menţionează: „Suntem acum în secolul XIX şi acest fapt presupune că trebuie să începem să privim lucrurile dintr-o nouă perspectivă, din perspectiva în care trebuie să luăm decizii pentru viitorul nostru şi să ne asumăm responsabilitatea pentru ele. Iar AIESEC a fost şi continuă să fie o nouă perspectivă pentru mine”.

Anual, membri AIESEC au oportunitatea de a organiza şi de a participa la diverse conferinţe şi proiecte locale şi internaţionale. În cadrul acestora participanţii au posibilitatea de a dezvolta şi aplica abilităţile lor de lideri. Coordonatorul Departamentului de Comunicare, Artur Mija, a menționat că experiența și abilitățile de lider pe care le obțin studenții fiind într-un ONG, reprezintă o calitate apreciată de angajatorii din R.Moldova.

Campania de recrutare din toamna 2011 a început pe 12 septembrie şi termenul limită de aplicare este 30 septembrie. Studenții care sunt anul I, II şi doresc să se implice în activități extra-curriculare pot accesa site-ul organizației: www.aiesec.md pentru mai multe detalii, cât şi pentru a completa formularul de aplicare.

În Republica Moldova, AIESEC este prezent începând cu 1999; în lume, din 1948, numără peste 60.000 membri, 20.000 experienţe de lider anual şi organizează 470 conferinţe internaţionale şi naţionale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *