Actualitate

Air India va lansa cel mai lung zbor cu avionul, fără escală

Cel mai lung zbor cu avionul va dura aproape 18 ore, timp în care se vor parcurge nu mai puţin de 14.000 de kilometri. Până când cursa Air India va fi lansată în mod oficial, cel mai lung zbor la acest moment leagă oraşul american Dallas de capitala Australiei, Sydney.

În această adevărată competiţie va intra şi compania aviatică Emirates, care se pregăteşte să lanseze în luna februarie a anului viitor un zbor neîntrerupt, pe distanţa de 13.760 de kilometri, între Dubai şi Panama City, care va dura 17 ore şi 35 de minute. Însă în cazul acestei curse, o mare parte din timp va fi alocat manevrelor de ocolire a spaţiului aerian din Siria şi Irak, urmare a conflictelor armate din aceste regiuni.

Totuşi, zborul Air India va rămâne cel mai lung după ce va fi lansat. Se pare că decizia a fost luată pentru că în vestita Silicon Valley din San Francisco, raiul tehnologiei mondiale, lucrează extrem de mulţi cetăţeni indieni.

Purtătorul de cuvânt al companiei a anunţat că vor lansa cât de curând şi o cursă direct între oraşul Ahmedabad şi Londra, datorită cererii uriaşe venite din partea călătorilor indieni.

sursa: publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *