Social

Ajutati-ne sa ne salvam fiica!

Durerea si necazurile ne-au facut sa ne adresam tuturor oamenilor cu suflet mare, ca ultima speranta. Suntem parintii copilasului Arina-Alexandrina Blanari, care sufera de viciu cardiac congenital foarte complicat. Diagnosticul a fost pus cand implinise doua luni de viata. Astazi ea are patru ani si sase luni, pana acum suportand cinci operatii, ultima – in mai 2008, la Institutul de Cardiochirurgie „Baculev” din Moscova. Fetitei i-a fost acordat gradul I de invaliditate, dar acesta nu e finalul, starea sanatatii ei mai necesitand o interventie chirurgicala.

In acesti patru ani si sase luni am facut cheltuieli enorme. Am ramas fara casa si fara masa, fiind nevoiti sa vindem apartamentul si sa trecem cu traiul la parinti. Azi, in trei odai, locuim patru familii: parintii pensionari, sora mai mica cu familia, fratele mai mic cu familia si noi, cu un copil invalid de gradul I. Douasprezece persoane intr-o casa! La fiecare trei luni trebuie sa plecam cu fiica la control la Moscova, din care cauza tatal nu poate sa-si gaseasca un serviciu permanent.

Suntem disperati ca, din lipsa de bani, nu putem sa ne ajutam fiica. De aceea – va rugam din tot sufletul sa nu ne considerati obraznici – apelam la ajutorul dvs. ca la ultima speranta. Va rugam, atat cat puteti, sa ne ajutati pentru ultima operatie, care e programata la Institutul de Cardiochirurgie „Baculev”. Va multumim anticipat.
Pentru orice precizari, puteti sa ne contactati la 068.008382, 069.017456.

B.C. „Moldindconbank” SA,
codul bancii – MOLDMD2X309
cont personal – 2252809561
nume beneficiar – Stepanida Blanari
cod fiscal – 0963001899605
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *