Ultima oră

Al doilea câştigător care a efectuat transferul norocos la Victoriabank pleacă în Turcia

„Datorită Victoriabank, visul meu s-a realizat. Am transferat şi am câştigat. Voi pleca într-o călători la mare în Turcia.” ne-a comunicat câştigătorul. 

„La cea de-a II-a extragere au participat toate transferurile efectuate prin intermediul sistemelor de transferuri băneşti, pe parcursul perioadei 29 aprilie – 21 mai. Îl felicităm pe al doilea câştigător – Dumitru Chitoroaga, şi îi dorim o vacanţă de care să se bucure din plin.

Tuturor clienţilor Băncii, le dorim succes la cea de a treia extragere, care va avea loc pe 11 iunie. Tot atunci vom afla şi a treia destinaţie pentru călătoria de vis”, a declarat Mihai Ciobanu, director Direcţia Valutară şi Relaţii Internaţionale.

În perioada 10 aprilie -10 iunie, Victoriabank desfăşoară campania: „Mai aproape de cei dragi, doar printr-un transfer de bani”, în cadrul căreia orice client care efectuează transferuri poate câştiga una din cele 3 călătorii în Europa. Astfel, orice transfer de bani în sumă nu mai mică de 300 Euro sau echivalentul a 300 Euro, participă la cele 3 extrageri, în cadrul cărora sunt oferite 3 călătorii cu destinaţia aleasă în Europa. Încă o călătorie îşi aşteaptă norocosul câştigător!

Mai multe detalii şi informaţii despre campanie, premii, metodele de selectare a câştigătorilor le puteţi afla pe site-ul băncii sau pe pagina oficială de Facebook, unde aveţi posibilitatea să adresaţi şi întrebări.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *