Actualitate

ALARMĂ / Transportul public nu mai este SIGUR. Un alt accident, cu implicarea unui troleibuz, s-a soldat cu victime

Accidentul s-a produs seara târziu, în sectorul Buiucani al capitalei. Ofițerul de presă al Direcției de poliție, Natalia Stati, a declarat că, preliminar, s-a constat că taximetristul, în vârstă de 38 de ani, nu a ținut cont de condițiile meteorologice nefavorabile şi nu a păstrat distanța între autovehicule. Ca urmare, taximetrul a lovit din spate un troleibuz de pe ruta numărul 4, condus de către o femeie de 61 de ani.

Pasagerul din taxi a fost transportat la spital pentru îngriji medicale, viața lui fiind în afara oricărui pericol. Altcineva nu a avut de suferit. Taximetristul riscă o amendă de 1500 de lei şi șase puncte de penalizare.

În aceeași zi, 28 februarie, în orele amiezii, pe bulevardul Ştefan cel Mare, intersecție cu strada Serghei Lazo, s-a ciocnit un troleibuz de pe ruta numărul 1 și un taximetru, în care se afla Larisa Crudu, șefa Secției educație a Direcției generale educație, tineret şi sport. Din spusele șoferului troleibuzului, taximetristul, care a ajuns la spital cu răni grave, ar fi intrat în intersecție la culoarea roșie a semaforului.

Colegii Larisei Crudu au postat un mesaj de condoleanțe. „Vestea morții subite a doamnei Larisa Crudu, șefa secției Educație din cadrul DGETS Chișinău ne-a cutremurat și ne-a îndurerat profund. Regretăm și deplângem pierderea persoanei care a fost un coleg de nădejde, un om cu inimă mare și un specialist de înaltă calitate. Prin propriul exemplu ne-a motivat pentru optimism, rezistență și corectitudine față de colegi, părinți și elevi. Suntem onorați că am avut-o alături. Dumnezeu s-o odihnească în pace”, se spune în mesajul DGETS. 

Sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *