Sport

Albot, cel mai bun loc din istorie

Tenismanul a urcat nouă poziţii în clasamentul ATP şi ocupă locul 197. Aceasta este cea mai bună clasare a unui tenisman moldovean în ierarhia mondială. Până acum, recordul îi aparţinea lui Roman Borvanov, locul 200 în 2011.

Bronz la Europenele de Sambo

Republica Moldova a obținut o medalie de bronz la Campionatele Europene de Sambo care s-au încheiat marți, 21 mai, în orașul Crema, Italia, prin bălțeanul Serghei Oșlobanu, la categoria de 82 kg. În clasamentul pe echipe, lotul național, compus din patru luptători, a ocupat poziția a 12-a la campionatele europene din Italia, care a reunit 350 de sportivi din 20 de țări, printre care Franța, Italia, Germania, Polonia, România, Bulgaria, Ucraina, Rusia, Belarus, Georgia, Azerbaidjan, Armenia și Lituania.

Victorie Mercedes la cursa de 24 de ore, de la Nurburgring

Mercedes a obţinut prima victorie în celebra cursă de anduranţă de 24 de ore desfăşurată la Nurburgring. Constructorul german a obţinut primul loc prin intermediul echipei Black Falcon. Pe locul doi s-a clasat echipa Marc VDS, care reprezintă un alt constructor german, BMW. Podiumul a fost completat de formaţia Rowe, de la Mercedes. Cursa de 24 de ore s-a desfăşurat pe varianta extinsă a circuitului, care are o distanţă de peste 25 de kilometri.

Ferguson, cel mai bun din Premier League

Alex Ferguson, tehnicianul legendar al lui Manchester United, a fost desemnat drept „cel mai bun antrenor al anului în Premier League". Ferguson a fost numit antrenorul anului, atât de Asociaţia antrenorilor din Anglia, cât şi de sponsorul principal al Premier League. Sir Alex a fost votat de majoritatea din cei peste o mie de membri ai asociaţiei de antrenori, iar Barclays i-a oferit acest trofeu fără să mai anunţe şi alţi candidaţi. Astfel, acestea vor deveni ultimele două trofee din cariera de antrenor a lui Alex Ferguson.

Roland Garros fără Murray

Tenismanul scoţian Andy Murray, numărul 2 mondial, nu va evolua la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, din cauza durerilor la spate, care l-au constrâns să abandoneze şi la Roma, săptămâna trecută, a anunţat agenţia britanică PA, citată de AFP. Acesta este primul turneu de Grand Slam pe care Murray îl va rata după Wimbledon în 2007. Murray are în palmares 26 de titluri, din care unul de Grand Slam, US Open, în 2012.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *