Actualitate

ALERTĂ de cutremur pe 1 septembrie! Unde este localizat

Asta susţine Frank Hoogerbeets, un prezicător de cutremure. Pe site-ul său, ditrianum.org a fost emis un avertisment legat de cutremurul care va fi provocat de alinierea corpurilor cerești.

Acestă aliniera, susţine cercetătorul, va provoca o creștere a activității tectonice.

Hoogerbeets, în vârstă de 48 de ani, folosește un mod non-științific de prezicere a cutremurelor: alinierea planetelor cu Pământul.

Hoogerbeets a făcut câteva previziuni cu rezultate foarte diferite

Cu toate că nu există nicio bază științifică a teoriei sale, prezicătorul a reușit să adune destui adepți care sunt convinși că are dreptate, scrie libertatea.ro.

Prezicătorul a rușit să adune destui adepți

În ultimul său avertisment video, disponibil și pe YouTube, a declarat că luni am intrat într-o „perioadă critică” care va culmina cu ziua de vineri.

El a declarat pentru Express.co.uk: „De la 28 august la 1 septembrie va fi critic din cauza a două aliniamente planetare, dintre care unul este Jupiter-Mercur-Uranus. În iulie a avut loc aceeași aliniere planetară și în tei zile s-a produs un cutremur cu magnitudinea 7.7 „.

Hoogerbeets a avertizat până pe 1 septembrie că va exista o creștere seismică și că există un risc de cutremur de magnitudine 7 – considerat un eveniment major.

Cu toate că nu poate spune exact unde anume va avea loc cutremurul, el susține că activitatea seismică în largul coastei.

huff.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *