Muzică

Alex Calancea Band – The Road to Home, un experiment reuşit

Alex Calancea -bass guitar, Marc Oselschii-keyboards, Saric-guitar, Nick-drums, Alexandru Arcuş-Sax ne-au demonstrat că şi în Moldova poate fi creată o muzică instrumentală bună care să prindă la public. 
 În cadrul spectacolului au fost invitaţi şi Andrei Sochirca împreuna cu fiul său Cristian care au avut un moment deosebit de dialog cu virtuozitatea instrumentiştilor. Cristina Pintilie a interpretat o melodie frumoasă alături de Alex Calancea Band şi a demonstrat că pentru a avea o prestaţie reuşită nu trebuie să te axezi pe versuri. Pe lângă maestrul lăutar  Oleg Vitliu au mai fost invitaţi şi Sunstroke Project împreună cu Olia Tira.


Foto: Ion Macovei

Sala Filarmonicii care a fost plină a reuşit să redea energia de care au avut nevoie băieţii pentru a înregistra albumul chiar în timpul spectacolului. Nu putem decât să aşteptăm lansarea oficială a albumului atât pe CD cât şi pe DVD şi următoarea noastră întâlnire cu Alex Calancea Band în care să ne povestească prin ce au trecut ei în cele 2 ore de spectacol şi cum a fost văzut publicul de pe scenă.
O seară frumoasă încheiată dupa două ore de muzică bună, felicitari Alex Calancea Band.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *